Revolution X Petra Eyeshadow Palette(review)

Γεια σας κορίτσια μου, ελπίζω η μέρα σας να είναι όμορφη!
Σήμερα είμαι εδώ για να μιλήσουμε για μια παλέτα σκιών από την Revolution Beauty  σε συνεργασία με την Petra.

Η παλέτα by Petra, είναι μια διπλή παλέτα 36 σκιών. Σε αυτή θα βρεις από θερμά και ψυχρά ουδέτερα χρώματα μέχρι εκρηκτικά έντονα κόκκινα και πορτοκαλί! Οι υφές των σκιών είναι matte, σατινέ, shimmery και μεταλλικά!
Είναι μια παλέτα που μπορείς να ταξιδέψεις μαζί της μιας και έχει χρώματα που θα χρειαστείς για κάθε περίσταση τόσο για το μακιγιάζ των ματιών όσο και των φρυδιών, αν είσαι μελαχρινή ή καστανή. 



Η απόδοση των περισσότερων σκιών είναι ικανοποιητική ενώ άλλες χρειάζονται αρκετό χτίσιμο για να αποδώσουν το χρώμα τους(YAAAS!). Τα καφέ της (sweet tooth, get ready, multi tasker, hashtag) γράφουν μοναδικά κι αν σου αρέσουν τα neutral χρώματα θα καταλήξεις να φοράς μόνο αυτά! Με το "sweet tooth" σχηματίζω και γεμίζω τα κενά στα φρύδια μου ενώ το χρησιμοποιώ και για να δίνω βάθος στα μάτια! Και στις δυο περιπτώσεις έχει πολύ καλή διάρκεια!




Τα satine χρώματα (couple goals) παρατήρησα ότι δουλεύονται καλύτερα με τα δάχτυλα και αν τοποθετηθούν πάνω από concealer αποδίδουν στο μέγιστο το χρώμα τους! 

Τα μεταλλικά χρώματα (i'm shook, hubby's fave...)δουλεύονται και με πινέλο αρκεί να βγάλεις την πρώτη στρώση της σκιάς μιας και είναι πολύ σκληρή! 

Αγαπημένο μου μεταλλικό χρώμα είναι το golden boy, είναι ένα bronze/ χρυσό χρώμα που μ'αρέσει να το χρησιμοποιώ στη γωνία και στο κέντρο του βλεφάρου. Πιστεύω είναι ιδανικό για καλοκαιρινά μπρονζέ μακιγιάζ με έντονο bronzer και χρυσό highlighter!

Αξίζει κανείς να αναφέρει και το μαύρο χρώμα της παλέτας (ALLBLACKEVERYTHING) που είναι από τα καλύτερα μαύρα που έχω συναντήσει σε παλέτα. Δεν κάνει μπαλώματα και αποδίδει το χρώμα της με ένα, δυο περάσματα. 

Στην παλέτα θα βρεις και δυο χρώματα, banana milk & #nofilter, που είναι ιδανικά για να σεττάρεις τα βλέφαρα μετά τη βάση σκιών ή το concealer! 

Αν ξεκινάς τώρα να ασχολείσαι με το μακιγιάζ θα την ευχαριστηθείς σίγουρα μιας και σε αυτή θα βρεις το 90% των χρωμάτων που ζητάς, αν δεν ξεκινάς τώρα πάλι θα την ευχαριστηθείς γιατί έχει ωραίες υφές και συγκεντρώνει πολλά φορέσιμα χρώματα σε ένα ποιοτικό σύνολο. 
Κάποιος μπορεί να σου πει ότι είναι μειονέκτημα το οτι δεν έχει καθρέφτη, για μένα αυτό δεν είναι μείον αλλά συν γιατί σου δίνει 18 ακόμη σκιές με 12 €!

Παρακάτω θα σου αφήσω swatches από κάποιες σκιές για να δεις ενδεικτικά πως γράφουν οι διάφορες υφές. Δεν θα βρεις όλα τα χρώματα μιας και θεωρώ πως οι σκιές θα αποδώσουν διαφορετικά πάνω στο βλέφαρο απ' ότι στο χέρι.

Μπορείς να τη βρεις στο επίσημο site της Revolution Beauty και στο notino.gr.

Αν την έχεις δοκιμάσει περιμένω τις δικές σου εντυπώσεις!
Μέχρι το επόμενο post σου στέλνω χρωματιστά φιλιά και σε καλώ να πατήσεις follow στο instagram μιας και ανεβαίνουν συνεχώς mini sneak peak και reviews!





Σχόλια