Clinique Hot Or Not?

Η Clinique είναι εταιρία που μετρά χρόνια στον χώρο του μακιγιάζ και της περιποίησης. Ήθελα καιρό να δοκιμάσω προϊόντα και ήρθε ο καιρός που είμαι εδώ για να σου πω πως μου φάνηκαν. 



Το pep-start 2 in 1 exfoliating cleanser συνδυάζει τον καθαρισμό με την ενυδάτωση, απομακρύνοντας τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και τη λιπαρότητα. Στο τέλος η επιδερμίδα φαίνεται καθαρή, λεία και λαμπερή. Ουσιαστικά είναι ένα πολύ ελαφρύ απολεπιστικό - καθαριστικό προϊόν που ενδείκνυται για καθημερινή χρήση. Έχει μικρούς κόκκους που δεν ταλαιπωρούν την επιδερμίδα αντίθετα την ανανεώνουν. Μ'αρέσει να το χρησιμοποιώ κυρίως το βράδυ αφού έχω αφαιρέσει το μακιγιάζ από όλη την ημέρα κι έτσι καθαρίζω σε βάθος την επιδερμίδα πριν τον ύπνο. 

Η κρέμα ματιών pep-start έχει την πιο ωραία συσκευασία κρέμας που προορίζεται για αυτή την περιοχή! Το προϊόν μέσα είναι όσο λεπτόρρευστο πρέπει ενώ ενυδατώνει αποτελεσματικά την περιοχή κάτω από τα μάτια. Μ'αρέσει να το χρησιμοποιώ πριν βάλω concealer γιατί η εφαρμογή του γίνεται πιο λεία και δεν τονίζονται οι λεπτές γραμμές. 
Το απλικατέρ του βοηθά στο να μειωθεί το πρήξιμο και η περιοχή να φαίνεται πιο φρέσκια και ξεκούραστη. Δίνει τρομερή λάμψη και ξεκούραστη όψη ακόμα και μόνη της, χωρίς μακιγιάζ!

Η περιποίηση του προσώπου κλείνει με την ενυδάτωση και γι' αυτή τη δουλεία επιλέγω την moisture surge (η δεύτερη σε σειρά που χρησιμοποιώ, αμέ!). Ισχυρίζεται ότι έχει ενεργό νερό αλόης που βοηθά την επιδερμίδα να δημιουργεί φυσικά αποθέματα νερού προσφέροντας διαρκή ενυδάτωση
Η υφή της είναι gel και είναι πολύ ελαφριά στο δέρμα, απλώνεται και απορροφάται εύκολα αν την απλώσεις με απαλές κινήσεις.Λειτουργεί ωραία ως βάση πριν το μακιγιάζ μιας και απορροφάται γρήγορα. Μ'αρέσει να τη χρησιμοποιώ όλες τις εποχές του χρόνου γιατί καλύπτει κάθε ανάγκη. 

Και τα τρία είναι προϊόντα που σίγουρα θα αγόραζα ξανά με ιδιαίτερη αγάπη στην κρέμα ματιών μιας και η μπίλια πραγματικά αναζωογονεί και ανανεώνει την περιοχή!

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από την Clinique και τι θα με συμβούλευες να δοκιμάσω;  

Σχόλια