Ένα "κουτί" γεμάτο αρώματα, το Perfume Box & Giveaway!

Η Αφροδίτη ήταν η θεά της ομορφιάς και του καλλωπισμού και η Αφροδίτη(η ιδιοκτήτρια), δημιούργησε έναν όμορφο κόσμο γεμάτο θησαυρούς ομορφιάς και περιποίησης! Σου μιλάω για το Perfume Box, ένα κατάστημα που μόλις μπεις σε συναρπάζουν τα αρώματα, τα όμορφα χρώματα και οι παιχνιδιάρικες συσκευασίες.



Το Perfume Box, είναι ένα αρωματοπωλείο που σε αυτό θα βρεις το άρωμα που σου ταιριάζει! Σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο μιας και όλες οι μυρωδιές είναι εμπνευσμένες από επώνυμα αρώματα. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι, ότι είναι εξαρχής συσκευασμένα και όχι χύμα! Είναι όσο έντονα πρέπει ώστε να έχουν διάρκεια και δεν με ενοχλούν καθόλου με πονοκεφάλους! Είναι διαθέσιμα σε 30 και 50 ml! 



Αυτό που με εντυπωσίασε όμως πιο πολλά απ' όλα και με έκανε να το επισκεφθώ ξανά είναι ότι βρήκα εταιρίες που δεν τις βρίσκεις εύκολα σε φυσικά καταστήματα όπως η Blue Scents και η Hei Poa καθώς και χειροποίητα νεσεσέρ! 



Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κουτί με προϊόντα της επιλογής σου, κάνοντας συνδυασμούς!










Στο δικό μου μικροσκόπιο θα μπουν η body lotion με περγαμόντο και το body mist, Club Tropicana, με νότες μάνγκο, φράουλας και musk!


Κι εσύ όμως πρέπει να δοκιμάσεις κάτι! Αποφασίσαμε λοιπόν, σε συνεργασία με το Perfume Box, να σου χαρίσουμε δυο αρώματα των 50ml, ένα γυναικείο και ένα ανδρικό. Το γυναικείο είναι εμπνευσμένο από το Bronze Godess της Estee Lauder ενώ το ανδρικό από το Bleu De Chanel του οίκου Chanel. 


Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό τα βήματα είναι λίγα και απλά, αλλά πρέπει να τα κάνεις όλα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου!

  1. Να κάνεις εγγραφή στο City Life Blog.
  2. Να αφήσεις ένα σχόλιο από κάτω!
  3. Να πατήσεις like στη σελίδα στο facebook και στο instagram του blog.
  4. Να δείξουμε αγάπη στη σελίδα του Perfume Box
  5. Να κάνεις Share το άρθρο στον λογαριασμό σου στο facebook. (προαιρετικά) 
Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα 1 Ιουλίου και θα λήξει στις 14 Ιουλίου, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε post που θα γίνουν review η κρέμα και το body mist!

Μέχρι τότε σου στέλνω πολλά καλοκαιρινά φιλιά και σου εύχομαι καλή επιτυχία!


Σχόλια