Summer Essentials' (2018) (clinique, the body shop, essence, catrice)

Το καλοκαίρι οι ανάγκες μας αλλάζουν, θέλουμε ελαφριές υφές και δροσερά αρώματα για να μπορούμε να αντέχουμε τη ζέστη! Αντικαθιστούμε λοιπόν τις έντονες βάσεις με λιγότερο καλυπτικά προϊόντα ενώ θέλουμε περισσότερη λάμψη!



Το αντηλιακό είναι κάτι που πρέπει να χρησιμοποιούμε όλες τις εποχές, όμως που τώρα ο ήλιος μας βλέπει στο μέγιστο βαθμό, γίνεται απαραίτητο! Εγώ χρησιμοποιώ από την Clinique, το Mineral sunscreen για το πρόσωπο, με δείκτη προστασίας 30. Είναι σε υγρή μορφή, πολύ υδαρές και λεπτόρρευστο. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά κι εσύ που είσαι λιπαρή θα το βολευτείς!  Χρειάζεται να το ανακινήσεις πριν τη χρήση και μπορείς να το βάλεις ακόμη και πριν το μακιγιάζ! Μυρίζει τόσο όμορφα, σαν γνήσιο καλλυντικό! Παίρνει extra love points γιατί έχει μικρή συσκευασία που χωράει σε κάθε νεσεσέρ!



Πάνω από μια ωραία και προσεγμένη επιδερμίδα μπορούμε να χτίσουμε ότι μακιγιάζ θέλουμε! Για το καλοκαίρι προτιμώ μόνο ένα concealer κάτω από τα μάτια και στις κοκκινίλες. Έχω διαλέξει ένα χρώμα (010 porcellain) που είναι κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας μου, όχι πιο φωτεινό, για να μπορώ να το χρησιμοποιώ σε όλο το πρόσωπο. Το liquid camouflage από την Catrice, καλύπτει ικανοποιητικά κοκκινίλες και δυσχρωμίες κάτω από τα μάτια χωρίς να φαίνεται βαρύ. Δυστυχώς όμως κάνει γραμμές. 




Όλη η ένταση πέφτει λοιπόν στα μάτια και για να πετύχω έντονο βλέμμα και βλεφαρίδες με καμπύλη χρησιμοποιώ την I love extreme crazy volume από την Essence. Όντως δίνει "crazy volume"! Θυμήσου όταν την αγοράσεις να την αφήσεις κάποια ώρα ανοιχτή γιατί τις πρώτες φορές το βουρτσάκι παίρνει πολύ προϊόν!



Στα χείλη τις περισσότερες φορές δεν χρησιμοποιώ τίποτα, όταν όμως επιλέξω να βάλω κάτι εκτός από liposan, θα είναι το matte lip liquid από The Body Shop, στην αποχρωση Cyprus Begonia 018. Είναι το πιο comfort matte κραγιόν που έχω δοκιμάσει ποτέ! Έχει εντονότατη απόδοση χρώματος αλλά δεν είναι ένα κραγιόν που θα σου κρατήσει από το πρωί ως το βράδυ. Extra love points γιατί μυρίζει λουλουδάτα και σε μας τα κορίτσια αρέσουν πολύ αυτά!



Το ίδιο κραγιόν μπορείς να το απλώσεις προσεκτικά στα μήλα και θα έχεις ένα matchy και υγιές look. 

Τέλος αυτό που έχω πάντα μαζί μου και ψεκάζω όποιον βρεθεί δίπλα μου είναι το face mist από The Body Shop, με μέντα! Είναι τόσο δροσιστικό και αναζωογονητικό! Αν κυκλοφορείς όλη τη μέρα με τα μέσα θα το αγαπήσεις όσο εγώ! Δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο αν έχεις ιδρώσει και σταθεροποιεί και το μακιγιάζ σου!


Κανονικά θα πρέπει να αναφέρω και το αποσμητικό αλλά φαντάζομαι καμιά μας δεν το αμελεί, είναι προτιμότερο να μυρίζουμε πούδρα και λουλούδια παρά τίποτε άλλο :P. 

Μέχρι το επόμενο post, σας στέλνω δροσερά φιλιά! 

Υγ. Μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος στο blog και να κάνεις follow στη σελίδα μας στο Instagram γιατί ανεβαίνουν sneak peak και πρώτες εντυπώσεις!!! ❤


Σχόλια

  1. Πολύ ώραιο το άρθρο σου και τα προιοντα είναι όλα ένα κι ένα!
    Τη μάσκαρα της Essence την αγαπώ! Είναι πολύ καλή για την τιμή της <3
    Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Τα μάσκαρα από essence είναι τα μόνα που συνδυάζουν τιμή και ποιότητα!
      Φιλιά!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου