Ενυδάτωση το καλοκαίρι με Hei Poa!

Κάθε καλοκαίρι όλες μας ψάχνουμε έναν τρόπο για να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας και να την κάνουμε να φαίνεται λαμπερή! Θέλουμε αυτή την extra λάμψη στα πόδια και στις κλείδες μας τώρα που φοράμε πιο δροσερά ρούχα! 

Η ενυδάτωση όμως είναι αυτό που μας απασχολεί κυρίως, μιας και το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται περισσότερο εξαιτίας του ήλιου και της θάλασσας. Θέλουμε υφές και προϊόντα που να ενυδατώνουν και περιποιούνται σε βάθος το δέρμα χωρίς να κολλάνε. Φέτος άρχισα να χρησιμοποιώ εντατικά λαδάκια ενυδάτωσης και πραγματικά έγιναν αμέσως μέρος της ρουτίνας μου. 

 Αρχικά μπορεί να σου φανούν ακριβά μιας και ενυδατικές κρέμες πλέον βρίσκουμε και με λιγότερα από 5€. Στην πραγματικότητα όμως είναι πιο φθηνά, μιας και μια μικρή ποσότητα από το λαδάκι μπορεί να ενυδατώσει μεγάλη επιφάνεια από το σώμα σου!

Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σαν μάσκα. Αυτό που κάνω εγώ είναι να εφαρμόζω μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μου πριν κοιμηθώ και το αφήνω όλο το βράδυ. Έτσι το λάδι λειτουργεί σαν μάσκα και θρέφει τις άκρες. Μόλις λουστώ τα μαλλιά μου είναι λεία και μυρίζουν υπέροχα

Το καλό με τα ενυδατικά λαδάκια είναι ότι έχουν παραπάνω από μια χρήσεις. Μπορείς επίσης να τα εφαρμόσεις πιο επίμονα στα πιο ξηρά σημεία όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες και μέρα με την μέρα οι περιοχές θα γίνονται πιο απαλές
Αν είσαι φίλος του μαυρίσματος το καλοκαίρι, εκτός από το ντουζ σου θα πρέπει να τα πάρεις μαζί σου και στην παραλία μιας και θα σε βοηθήσουν να μαυρίσεις περισσότερο! Μην ξεχνάς όμως και την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο! 


Αυτό που χρησιμοποίησα και με βοήθησε να ανακαλύψω όλες τις παραπάνω χρήσεις είναι το ενυδατικό έλαιο από Hei Poa, με τροπική ορχιδέα! Έχει ένα μαγευτικό άρωμα που θα πρέπει να το επεξεργαστείς για να το αγαπήσεις! Είναι η πρώτη φορά που μου αρέσει η μυρωδιά της ορχιδέας σε προϊόν περιποίησης! 

Η τροπική ορχιδέα ή αλλιώς ορχιδέα της νύχτας αντιπροσωπεύει τη χάρη και τη θηλυκότητα και αυτό το έλαιο έρχεται να ενυδατώσει, να θρέψει και να κάνει την επιδερμίδα σου να λάμψει! Έχει νότες εσπεριδοειδών και βανίλιας
Το έλαιο από Ηei Poa είναι ένα φυσικό προϊόν, πλούσιο σε λιπαρά οξέα που στερεοποιείται σε θερμοκρασία κάτω των 24 βαθμών C. Αν θες να το χρησιμοποιήσεις και τον χειμώνα αρκεί να το βάλεις κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό και θα επανέλθει στην αρχική μου μορφή χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του!

Αυτό που με έκανε να το αγαπήσω είναι ότι ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, δεν κολλάει και δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα. Πρέπει να προσέξεις όμως να μην βάλεις μεγάλη ποσότητα, αυτό είναι κάτι που θα το βρεις με τις χρήσεις μιας και το μπουκάλι δεν έχει αντλία. Αφήνει απίστευτο άρωμα στο σώμα που διαρκεί περίπου μισή μέρα ακόμη όμως κι αν φύγει μυρίζουν τα ρούχα μου! 

Μπορείς να το βρεις σε μεγάλα πολυκαταστήματα και σε eshops. Εγώ το προμηθεύτηκα από το πιο μυρωδάτο και γλυκό μαγαζί με αρώματα, το Perfume Box! Σε αυτό μπορείς να βρεις πολλούς θησαυρούς αλλά δεν θα σου πω ακόμα πολλά γιατί ετοιμάζουμε εκπλήξεις! 

Μέχρι το επόμενο post, σου στέλνω φιλιά και σου θυμίζω να προστατεύεσαι πάντα από τον ήλιο!

Υγ. Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το blog για να μεγαλώσει η παρέα μας και να πατήσεις like και follow στις σελίδες στο facebook και στο instagram!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου