Αγαπημένο προϊόν φαρμακείου/ Apivita Aqua Vita Adanced.

Η κρέμα της Apivita, aqua vita advanced, είναι μια κρέμα που μετρά χρόνια, έχει χρησιμοποιηθεί πολύ και ακούγεται πολύ!



Η πρώτη μου επαφή με την εταιρία και την κρέμα αυτή ήταν όταν ακόμη πήγαινα γυμνάσιο. Ήταν εκείνη που με έκανε να αγαπήσω και να βάλω στη ρουτίνα μου την περιποίηση και ενυδάτωση προσώπου. Τότε είχε άλλη συσκευασία, πάλι γυάλινη αλλά με πιο σκούρο σιέλ καπάκι, τώρα άλλαξε το καπάκι σε μπλέ ρουά αλλά η ποιότητα του προϊόντος παραμένει ακόμα η ίδια και αγαπημένη. 

Είναι μια κρέμα προσώπου με φυτοενδορφίνες λυγαριάςΗ υφή της είναι gel και βγαίνει σε δυο εκδοχές, για λιπαρές- μικτές επιδερμίδες και κανονικές- ξηρές. Εγώ χρησιμοποιώ αυτή που προορίζεται για τις λιπαρές/ μικτές. Είναι μη φαγεσωρογόνος και ρυθμίζει τη λιπαρότητα, δηλαδή δεν δημιουργεί ατέλειες όπως μαύρα στίγματα και δεν φράσσει τους πόρους της επιδερμίδας. 

Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, μιας και είναι 24ωρη. Η μυρωδιά της είναι ντελικάτη και δεν θα σε ενοχλήσει αν είσαι ευαίσθητη. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για πριν το μακιγιάζ μιας και δημιουργεί ένα φιλμ που κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη και την προστατεύει από τους ρύπους της ατμόσφαιρας και τις βαριές βάσεις.

Αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ όμως σε αυτό το προϊόν είναι ότι μου προσφέρει λάμψη, φρεσκάδα και ελαστικότητα κι έτσι πολλές φορές επιλέγω να μη μακιγιαριστώ. 

Δεν είναι ένα βαρύ προϊόν κι έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από νεαρές έφηβες που θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους. 

Έχει αντιοξειδωτική δράση μιας και στη σειρά Aqua Vita, το νερό έχει αντικατασταθεί από ελληνικό τσάι του βουνού! Περιέχει επίσης, βιολογικό αιθέριο έλαιο Γεράνι που αναζωογονεί το δέρμα. 

Αν αναζητάς μια 24ωρη κρέμα που θα μπορείς να τη χρησιμοποιείς πρωί- βράδυ, αν είσαι έφηβη και θέλεις να ξεκινήσεις με κάποιο προϊόν ή αν απλά ψάχνεις μια κρέμα που θα σου προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη δεν χάνεις τίποτα να τη δοκιμάσεις!
Αυτή την περίοδο μάλιστα το ηλεκτρονικό φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr τρέχει προσφορές που στην τιμή της κρέμας παίρνεις ένα gel καθαρισμού προσώπου και ένα ευαίσθητης περιοχής (κι επειδή ξέρω ότι θα το ψάξεις,θα το βρεις εδώ!)

Για όποια απορία έχεις ή αν θες να μιλήσουμε για τις εντυπώσεις σου να μου αφήσεις σχόλιο!

Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το blog και να έρθεις στην παρέα μας στο facebook!❤ 
Μέχρι το επόμενο post, σου στέλνω πολλά φιλιά και τη θετική μου ενέργεια!

Σχόλια