Review: The Body Shop, Vitamin E.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, όλες αποφεύγουμε τις βαριές βάσεις και θέλουμε ένα καθαρό δέρμα χωρίς πολύ μακιγιαζ. Τη λύση στην έχω με τη σειρά από τα The Body Shop, με τη βιταμίνη e.




Προϊόντα αυτής της σειράς χρησιμοποιώ χρόνια ανά διαστήματα, τον τελευταίο μήνα όμως έχω εντάξει ευλαβικά και τα τρία προϊόντα της σειράς που αφορούν τη βασική ενυδάτωση και τον καθαρισμό.

Μιλώ για την ενυδατική κρέμα, το καθαριστικό προσώπου και το ενυδατικό toner. 

Η ενυδατική κρέμα με βιταμίνη e, είναι πραγματικά ότι πιο ενυδατικό αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ έχω φορέσει ποτέ. Απορροφάται εύκολα και μια μικρή ποσότητα αρκεί για να καλύψει όλο το πρόσωπο. Δεν αφήνει την επιδερμίδα λιπαρή αλλά χρειάζεται να περιμένεις λίγα λεπτά μέχρι να προχωρήσεις στην εφαρμογή του foundation ή της bb κρέμας σου.
Θεωρώ ότι είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος εκτός από τα πολύ λιπαρά. Η μυρωδιά της είναι δροσιστική και ευχάριστη χωρίς να είναι βαριά και ενοχλητική. 






Αυτό που αγαπώ στο συγκεκριμένο καθαριστικό προσώπου είναι η ενυδατική του σύνθεση. Όχι μόνο καθαρίζει την επιδερμίδα από ρύπους και μακιγιάζ αλλά την ενυδατώνει την ίδια στιγμή! Σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα της ίδιας σειράς, λειτουργεί σαν όνειρο μιας και τη μισή ενυδάτωση την έχει δώσει αυτό! 
Αναφέρει ότι δεν ξεβάφει το μακιγιάζ από τα μάτια παρ' όλα αυτά αν τα έχεις περάσει με ένα micellar νερό, αυτό θα πάρει ότι έχει μείνει! 



Τέλος, είναι το ενυδατικό toner. Είναι ένα προϊόν που αν δεν το είχα βρει σε πακέτο προσφοράς δεν θα το είχα αγοράσει γιατί είμαι διστακτική με τέτοια προϊόντα. Ήρθε όμως η ευκαιρία να με διαψεύσει μιας και κάνει δουλίτσα! Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι απλώνεται και απορροφάται η κρέμα πιο εύκολα και αν το βάλω στη βραδινή μου ρουτίνα το δέρμα το πρωί είναι φρέσκο, απαλό και υπάρχει ομοιομορφία στο χρώμα.

Η κρέμα και το καθαριστικό ξέρω ότι θα λειτουργούσαν και μόνα τους σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, το toner ακόμα με διχάζει αλλά θα έρθει ο καιρός να το δοκιμάσω και με άλλα καθαριστικά και κρέμες μιας και η ποσότητα είναι μεγάλη!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο; 
Αν σου άρεσε μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος στο blog(πάνω αριστερά!) και να δείξεις αγάπη στη σελίδα μας στο facebook
Μέχρι το επόμενο post, να περνάς όμορφα και να προσέχεις τον εαυτό σου! 

Σχόλια