Αγαπημένα body mist για την άνοιξη (Fresh Line, Korres, Victoria's Secret).

Τώρα που μπαίνει η άνοιξη, τείνουμε να αποφεύγουμε τα βαριά αρώματα και να φοράμε body mists. Είναι πιο ελαφριά και δίνουν την αίσθηση φρεσκάδας που χρειάζεσαι μέσα στη μέρα. Εγώ τα προτιμώ γιατί είναι φθηνότερα από τα αρώματα, σε πιο μεγάλες συσκευασίες και μπορώ να τα έχω στην τσάντα μου και να ανανεώνω όσο συχνά θέλω! 





Θα σου δείξω τα αγαπημένα μου, κάποια είναι πιο γλυκά ενώ άλλα πιο δροσερά!

Θα ξεκινήσω με αυτό που μυρίζει άνοιξη και λουλούδια! Είναι το Apollo από Fresh Line, είναι ένα τονωτικό spray σώματος με πολύτιμα αιθέρια έλαια ευκάλυπτου, δάφνης, μάραθου και δενδρολίβανου. Δροσίζει και ανακουφίζει από την πνευματική κούραση ενώ προάγει την ευεξία! Ψέκασε όλο σου το σώμα μετά το πρωινό σου ντουζ και θα ξεκινήσεις τη μέρα σου γεμάτη διάθεση! Η διάρκειά του είναι καλή και βρίσκω ότι είναι η ιδανική επιλογή για το γυμναστήριο! 
Tip: απέφυγε το το βράδυ μιας και το άρωμα του είναι λίγο έντονο. 

Επόμενο αγαπημένο είναι το Pure Cotton από Korres. Έχει την πιο ντελικάτη και φρέσκια μυρωδιά πούδρας που έχω μυρίσει! Είναι μια αναζωογονητική κολόνια με εκχύλισμα ginger και αλόης που προσφέρει δροσιά. Θεωρητικά είναι eau de cologne, δηλαδή κολόνια αλλά είναι τόσο δροσερό και απαλό που θα το ευχαριστηθείς την άνοιξη και το καλοκαίρι! 
Μ' αρέσει να το χρησιμοποιώ μετά το μπάνιο μου ακόμη και το βράδυ!
Tip: Ψέκασε τα φρεσκοπλυμένα σου σεντόνια ή τον χώρο σου αμέσως μόλις έχεις καθαρίσει, θα δώσει μια έξτρα νότα καθαριότητας και φρεσκάδας!

Ένα πρόσφατο αγαπημένο είναι το Coconut Passion από Victoria's Secret. Έχει μια φρέσκια, ζεστή και φρουτώδη μυρωδιά! Μυρίζει καρύδα και βανίλια ενώ είναι εμπλουτισμένο με νότες από αλόη και χαμομήλι. Το άρωμα του είναι απαλό, σαγηνευτικό και χαλαρωτικό. Μπορεί η διάρκεια στο σώμα να μην είναι μεγάλη αλλά αν το χρησιμοποιείς συχνά η μυρωδιά στα ρούχα σου θα είναι χαρακτηριστική, γίνεται ένα με το φυσικό σου άρωμα! Τελευταία το αγαπώ πολύ μιας και είναι η κατάλληλη επιλογή μετά από μια κουραστική μέρα. Δεν περιέχει αλκοόλ! 
Μπορείς να το βρεις στο αεροδρόμιο και στο aromania.

Η παλαιότερη αγάπη, που μετράει χρόνια είναι η Galatea από Fresh Line! Είναι 94,8% φυσικό και περιέχει οργανικό λάδι καρύδας, γλυκό λάδι αμυγδάλου και εκχύλισμα βανίλιας. Θα αφήσει το δέρμα σου ενυδατωμένο χάρη στα έλαια καρύδας και αμυγδάλου ενώ θα το αρωματίσει με εξωτική καρύδα. Είμαι σίγουρη ότι αν το μυρίσεις θα το αγαπήσεις όπως εγώ για την υπέροχη, κλασσική μυρωδιά του που διαρκεί και γιατί συνδυάζει γλυκύτητα και φρεσκάδα


Περιμένω με ανυπομονησία να ακούσω τις δικές σου επιλογές για την άνοιξη και ποιο θέλεις να δοκιμάσεις!

Μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος στο blog(πάνω αριστερά) και μέλος στη σελίδα μας στο facebook, βοηθάει πολύ ❤💮

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σου στέλνω πολλά φιλιά!

Σχόλια