Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2018 (bodyshop, nyx)

Έχουμε μπει για τα καλά στην δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου κι εγώ είμαι εδώ για να σου δείξω τι ξεχώρισα τον προηγούμενο μήνα!



Ο Φλεβάρης ήταν ξεκάθαρα για μένα ο μήνας της λάμψης. Χρησιμοποίησα όσο ποτέ άλλοτε το highlighter από τη nyx-  ice queen και γι' αυτό έπιασε και πάτο! Η υφή του είναι σχεδόν βουτυρένια και αποδίδει αμέσως στο πρόσωπο με ένα πέρασμα. Το αποτέλεσμα χτίζεται και μπορείς να το κάνεις όσο έντονο θες. 




Στο να λάμπει όμως η επιδερμίδα μου και αμακιγιάριστη βοήθησε το καθαριστικό προσώπου με βιταμίνη e από The Body Shop. Είναι ένα απαλό καθαριστικό προσώπου, ιδανικό για καθημερινή χρήση που προστατεύει το δέρμα και το ενυδατώνει. Δεν δημιουργεί αφρό αλλά καθαρίζει το δέρμα χωρίς να το αφήνει ξηρό. Δεν είναι ένα λεπτόρρευστο προϊόν και πιστεύω ότι είναι ιδανικό σχεδόν για όλους τους τύπους δέρματος εκτός από τους πολύ λιπαρούς. Εγώ το χρησιμοποιώ και στα μάτια όταν έχω κάνει ελαφρύ μακιγιάζ. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι αν δεν βάλω αμέσως ενυδατική κρέμα δεν το νιώθω να τραβάει. 

Tip: βρέξε την επιδερμίδα σου, άπλωσε το με νωπά χέρια σε όλο το πρόσωπο και κάνε μασάζ για 2-3 λεπτά. Θα καθαρίσει και θα ενυδατώσει το πρόσωπο σου! 

Αγαπημένη εμπειρία του Φλεβάρη ήταν η επίσκεψή μου στο μέγαρο μουσικής, στην έκθεση Van Gogh Alive. Εκτός από το εισιτήριο είχαμε κλείσει και ξενάγηση και πραγματικά έκανε τη διαφορά μιας και μετά μπορούσα να καταλάβω για ποιούς λόγους άλλαζαν τα έργα του ανά τις περιόδους της ζωής του. Η ξεναγός μας έκανε μια εκτενή αναφορά στη ζωή, στα έργα και στις επιρροές που είχε ο ζωγράφος. 

Έπειτα ήμασταν ελεύθεροι να περιηγηθούμε στα έργα του που συνοδεύονταν από πληροφορίες γι' αυτά όσον αφορά τα υλικά, τις διαστάσεις και την ιστορία πίσω από αυτά.  Υπήρχε και μια αναπαράσταση του δωματίου του όσο ζούσε στην Arl.

Τελευταίο κομμάτι της έκθεσης ήταν οι προβολές των έργων του. Αυτό το μέρος της έκθεσης με δίχασε γιατί είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα έργα από πολύ κοντά και να διακρίνουμε κάθε πινελιά. Αυτό κατά τη γνώμη μου αφαιρούσε λίγο τη μαγεία μιας και δεν μπορούσαμε να δούμε την εικόνα συνολικά. Τα έργα προβάλλονταν ανά χρονική περίοδο και συνοδεύονταν από κλασσική μουσική, η οποία ταίριαζε κάθε φορά με το περιεχόμενο της ζωής του Van Gogh. Την ίδια στιγμή βλέπαμε και αποσπάσματα από τα γράμματα που είχε ανταλλάξει με τον αδελφό του. 
Οι ψυχικές διαταραχές που τον βασάνιζαν τον έκαναν να βλέπει τις καταστάσεις διαφορετικά και τις αποτύπωνε με έναν τρόπο μαγικό. 
Ξεχώρισα τα πρώτα του έργα, πριν ακόμα εντάξει το κίτρινο χρώμα και το φως στις δημιουργίες του. 
Ας σταματήσω να μιλάω γι' αυτό γιατί θα μπορούσα να συνεχίσω για ώρες!

Τελευταίο αγαπημένο για τον μήνα που μας πέρασε είναι το body mist από The Body Shop με white musk. Είναι μια κλασσική μυρωδιά που τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε όλοι, για διαφορετικούς λόγους. Η διάρκεια του είναι ικανοποιητική μιας και μιλάμε για mist και όχι για άρωμα. Μου άρεσε να το φοράω μετά το μπάνιο μαζί με την κρέμα σώματος της ίδιας σειράς. Το άρωμα μένει στα ρούχα και μυρίζουν καθαριότητα. Σίγουρα θα συνεχίσω να το φοράω και μέσα στην άνοιξη μιας και η εκδοχή του mist το κάνει πιο ελαφρύ. 

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Περιμένω να μου πεις τη γνώμη σου και να μου προτείνεις τα δικά σου αγαπημένα!
Μέχρι το επόμενο post, να χαμογελάς! 

Σχόλια