Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα #Freshline Goodie Bag

Ο Δεκέμβρης έχει μπει για τα καλά και είμαι σίγουρη, ότι κι εσύ όπως κι εγώ, έχεις ήδη αρχίσει να ψάχνεις το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους σου. Η περιποίηση είναι ένα κομμάτι που απολαμβάνουμε όλοι, άντρες και γυναίκες! Το μπάνιο είναι ο πιο απλός τρόπος για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, να νιώσουμε ανανεωμένοι και πιο φρέσκοι. Είναι ένας τρόπος για να χαλαρώσουμε και να διώξουμε όλη την κακή ενέργεια μιας και το νερό εκτός από κυριολεκτικά που καθαρίζει το σώμα, καθαρίζει και μεταφορικά την ψυχή και το πνεύμα μας. 


Αν όμως έχουμε και τα κατάλληλα βοηθήματα, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα αφρόλουτρα και οι ενυδατικές υφές, τότε η εμπειρία του μπάνιου εκτός από χαλάρωση προσφέρει και μια επιπλέον απόλαυση που κρύβεται στις αγαπημένες μας μυρωδιές και στο απαλό δέρμα που αποκτούμε στο τέλος. 

Η FreshLine, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δημιούργησε τις πιο όμορφες συσκευασίες βάζοντας μέσα παλιές αγαπημένες μυρωδιές αλλά και νέες, για να διαλέξεις την αγαπημένη σου ή να γνωρίσεις μια καινούργια! Έντυσε τα γνωστά της μπουκαλάκια και σωληνάρια με γιορτινά σχέδια που σε κάνουν να σκέφτεσαι γιορτινά οικογενειακά τραπέζια, κουζίνες που μυρίζουν γλυκά και στολισμένους δρόμους που περπατάς με αγαπημένα πρόσωπα! 

Αν λοιπόν, είσαι ακόμη σε δίλημμα γιατί δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, πήγαινε γρήγορα σε ένα κατάστημα Freshline και σου υπόσχομαι ότι θα βρεθείς μπροστά σε άπειρες επιλογές. 

Σήμερα, έχω στα χέρια μου ένα από τα πολλά σετ της εταιρείας, που κατά τύχη έχει τις αγαπημένες μου μυρωδιές. Αυτό περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο και ένα γαλάκτωμα σώματος με μυρωδιά pistachio & almond, μια κρέμα χεριών με βανίλια και shea butter, ένα ενυδατικό χειλιών με σοκολάτα και ένα body splash σε κανονικό μέγεθος με το άρωμα Galatea, με βανίλια, αμύγδαλο και καρύδα. 

Τη μυρωδιά pistachio & almond, τη δοκίμασα το καλοκαίρι και αμέσως έγινε η αγαπημένη μου, γιατί συνδυάζει τη δροσιά λόγω υφής με τη ζεστασιά λόγω μυρωδιάς, πετυχαίνοντας τον πιο ισορροπημένο συνδυασμό. Η μυρωδιά του, μου θυμίζει τις καραμέλες ζελεδάκια που όλοι βρίσκουμε στο ταμείο των καταστημάτων που επισκεπτόμαστε! 

Το ενυδατικό χειλιών και το body splash, τα είχα επίσης δοκιμάσει, σε ένα Χριστουγεννιάτικο σετ που αγοράσει τις περσινές γιορτές! (Το balm, τότε ήταν στην κίτρινη, μεταλλική συσκευασία). Και των δυο η ποιότητα είναι μοναδική, αφού το πρώτο περιποιείται ακόμη και τα πιο σκασμένα χείλη, ενώ το δεύτερο αρωματίζει κάθε σου στιγμή με τον πιο φίνο συνδυασμό αρωμάτων. 

Ο λόγος που αγαπώ τα πακέτα δώρων από τη FreshLine, εκτός του ότι συνδυάζει φιλικές τιμές και ποιότητα, είναι ότι μπορώ να διαλέξω ένα πακέτο με 5-6 προϊόντα και στη συνέχεια να τα "σπάσω" σε μικρότερα επιμέρους πακέτα δώρων για να τα δωρίσω σε παραπάνω από ένα άτομο! Πχ, από το παραπάνω πακέτο να συνδυάσω το ενυδατικό χειλιών και την κρέμα χεριών για κάποιον που ξέρω ότι βρίσκεται συνέχεια στον δρόμο, για δουλειές, και χρειάζεται φροντίδα των ευαίσθητων σημείων λόγω κρύου. Το body splash, είναι και μόνο του ένα όμορφο και ξεχωριστό δώρο. Ενώ το αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα θα τα έδινα σίγουρα μαζί! 

Αν θες να έχεις παραπάνω από μια επιλογές, τα αμέσως επόμενα δυο σετ που αν ήμουν στη θέση σου θα αγόραζα θα ήταν αυτό με τη σοκολάτα και τη βανίλια που μπορείς να το βρεις εδώ και αυτό με το κάρδαμο και το βαμβάκι που συνδυάζει περιποίηση σώματος και μαλλιών, μπορείς να το βρεις εδώ. 

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου μυρωδιά από τη Freshline; 
Όποιο σετ δοκιμάσεις, θα περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου!!

Μέχρι το επόμενο post, σου στέλνω γιορτινά φιλιά!

Υγ. Μην ξεχάσεις να με ακολουθήσεις στο facebook και να γίνεις μέλος στο blog, για να ενημερώνεσαι πρώτη για κάθε νέο! 


Σχόλια