Αγαπημένα Νοεμβρίου 2016!

Ο Νοέμβριος μόλις τελείωσε, παρ' όλα αυτά δεν χρειάστηκα στιγμή παραπάνω για να σιγουρευτώ τι αγάπησα και τι όχι μέσα σε αυτόν! Οι φορές που φόρεσα κάποιο μακιγιάζ ήταν ελάχιστες γι' αυτό και το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που θα δεις είναι η μάσκαρα Black Volcanic Minerals 3D Volume από Korres, στο 01 μαύρο! Γυρίζει ακόμη και τις πιο καθοδικές βλεφαρίδες, όπως οι δικές μου και το αποτέλεσμα διαρκεί πολλές ώρες. Χρειάζεται όμως πολύ καλό ντεμακιγιάζ!


Την τσαχπινιά στις εμφανίσεις μου, την πρόσθετα με το Magnetism από Escada, που είναι το μόνο άρωμα που έχω φορέσει τόσο καιρό και συνεχίζω να το ζητάω, παρ' όλο που δεν ταιριάζει με την εποχή. Παρατήρησα ότι η διάρκεια του στο δέρμα μου είναι καλύτερη, τις εποχές φθινόπωρο-χειμώνα, παρά το καλοκαίρι!  

Τον Νοέμβρη, άρχισα να χρησιμοποιώ την μάσκα εντατικής τροφής με avocando από Korres. Έχει παχιά σύσταση και πραγματικά μετά την εφαρμογή νιώθεις το δέρμα σου πιο ενυδατωμένο. Είναι το πιο εύχρηστο προϊόν που έχω δοκιμάσει μιας και η ποσότητα είναι τόση ώστε να μην περισσέψει προϊόν ενώ έχει λήξει, ενώ δεν χρειάζεται να μένει ανοιχτή μέχρι να την τελειώσεις μιας και είναι σε σωληνάριο! 

Το καλοκαίρι ξεκίνησε η αγάπη μου για τα σαπούνια και καλά κρατεί μέχρι τώρα! Το σαπουνάκι από L' Occitane με άρωμα Pivoine Flora, κοινώς η παιώνια, θυμάμαι να το χρησιμοποιώ όλον τον Νοέμβρη, καθημερινά, συνήθως το βράδυ. Δεν είναι το πιο ενυδατικό σαπουνάκι που θα βρεις στην αγορά, όμως έχει το πιο χαλαρωτικό άρωμα! Το χρησιμοποιώ με σφουγγάρι και όχι κατευθείαν στο σώμα. Το αγαπώ για το άρωμά του και για την υφή που αφήνει μετά στο δέρμα, που είναι καθαριότητα και φρεσκάδα.

Τις φορές που δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω σφουγγάρι και ήθελα μια πιο τονωτική μυρωδιά, χρησιμοποιούσα το αφρόλουτρο από DERMOmed με μυρωδιά ορχιδέα. Τα συγκεκριμένα τα βρίσκεις στο supermarket σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές με τεράστια ποικιλία αρωμάτων. Αξίζει να τα δοκιμάσεις μιας και είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια και σίγουρα θα βρεις τη μυρωδιά που αγαπάς! Ενυδατώνουν όμορφα το δέρμα ενώ παράλληλα το καθαρίζουν. 

Εσύ ποια προϊόντα χρησιμοποίησες περισσότερο τον Νοέμβρη; Να μου πεις, να πάρω ιδέες!!!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, να περνάς καλά, πολλά φιλιά!

Υγ. Αν θες να ενημερώνεσαι για κάθε καινούργια ανάρτηση γίνε μέλος στο blog, σε περιμένω να τα πούμε και στην ομάδα μας στο facebook! 

Σχόλια