How to: The perfect moisturizing duo.

Αν θες να βρεις το κατάλληλο δίδυμο για την πιο τέλεια ενυδάτωση είσαι στο κατάλληλο post!
Η βαθιά ενυδάτωση χωρίς όμως την αίσθηση της λιπαρότητας είναι ότι ψάχνουμε αυτή την εποχή μιας και την έχει ανάγκη το δέρμα μας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ντυνόμαστε γρήγορα!




Τα βήματα είναι τόσο απλά και η διαδικασία γρήγορη που δεν πρόκειται να τη βαρεθείς. Μόλις τελειώσεις με τον καθαρισμό του σώματός σου είναι η ιδανική στιγμή να κάνεις απολέπιση. Το μυστικό βρίσκεται στο προϊόν! Θα πάρεις μικρή ποσότητα από το body scrub με οργανικό λεμονόχορτο και ζάχαρη από Organic Shop (natura siberica) και θα κάνεις κυκλικές κινήσεις σε νωπό δέρμα μέχρι να οι κόκκοι να διαλυθούν.  

Είναι το αγαπημένο μου, γιατί οι κόκκοι του δεν γδέρνουν το δέρμα ενώ παράλληλα το άρωμα του είναι τόσο τονωτικό που το κάνει ιδανικό μετά από μια μεγάλη και κουραστική μέρα ή για το πρωινό σου ντουζ που θες να ξεκινήσεις την ημέρα σου με όρεξη!

Μετά, θα απλώσεις την ενυδατική σου για το σώμα. Για μένα το προϊόν που αγαπώ να χρησιμοποιώ μετά είναι το body sorbet με άρωμα mango από The Body Shop. Μόνο του δεν με ενθουσιάζει, γιατί νιώθω ότι αφήνει ένα φιλμ πάνω από το δέρμα. Αντίθετα, μετά το συγκεκριμένο scrub αφήνει μια αίσθηση δροσιάς, ενυδάτωσης και ελαστικότητας στο δέρμα! Ενώ μπορώ να ντυθώ κατευθείαν χωρίς να νιώθω τα ρούχα μου να κολλάνε! 

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δυο; 

Αν θες να μεγαλώσει η παρέα μας, μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος στο blog και να μας βρεις στη σελίδα στο facebook! 

Μέχρι το επόμενο post, φιλιά!!

Σχόλια