Go Green..Tea!

Δεν είναι πια μυστικό, μπορείς κι εσύ από σήμερα  να βάλεις το πράσινο τσάι στην καθημερινή σου δίαιτα  και να απολαμβάνεις τα οφέλη του!



Λόγω της επιγαλλοκατεχίνης που περιέχει και των πολλών αντιοξειδωτικών,  προστατεύει τον οργανισμό απο τις ελεύθερες ρίζες και άρα καθυστερεί τη γήρανση, προλαμβάνει χρόνιες ασθένειες και βελτιώνει την απόδοση του σώματος.

Η επιγαλλοκατεχίνη μάλιστα είναι πιο ισχυρή από τη βιταμίνη E, όσον αφορά την καταστροφή των ελεύθερων ριζών και άρα την καλύτερη ποιότητα δέρματος.


Οι κατεχίνες του, προκαλούν πιο γρήγορα και αποτελεσματική επεξεργασία του λίπους, κι έτσι αυτό <<καίγεται>> πιο γρήγορα.

Να σημειώσω ότι η επιγαλλοκατεχίνη, που είναι μια από τις κατεχίνες που περιέχει, ενεργοποιεί τα γονίδια καύσης του λίπους που βρίσκεται στην κοιλιά και η απώλεια βάρους επιταχύνεται κατά μεγάλο ποσοστό!

Το πράσινο τσάι, συμβάλλει κατά του καρκίνου του πνεύμονα, που είναι ο πρώτος σε σειρά εμφάνισης καρκίνος, αφού η επιγαλλοκατεχίνη καταστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων στον πνεύμονα.

Εμποδίζει τη συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες και βοηθά στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου.

Το πιο συναρπαστικό είναι ότι μιας και περιέχει και καφεΐνη, εντάσσοντας το στην καθημερινότητά σου εκτός από τα παραπάνω σημαντικά πλεονεκτήματα που θα λαμβάνεις, θα έχεις και την τόνωση που χρειάζεσαι επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα και την ενυδάτωση που χρειάζεται ο οργανισμός σου.                                      







Εσύ θες κι άλλες αποδείξεις; Πρόσθεσε ένα ή δυο κουταλάκια του γλυκού φύλλα από πράσινο τσάι σε μια κούπα με βραστό νερό, σούρωσε το και ξεκίνα την απόλαυση. Μπορείς να πειραματιστείς με τις διάφορες γεύσεις που υπάρχουν στο εμπόριο μέχρι να βρεις την αγαπημένη σου!

Αν θες να μεγαλώσει η παρέα μας, γίνε μέλος στο blog και στην ομάδα στο facebook και θα ενημερώνεσαι για κάθε νέα ανάρτηση! 

Μέχρι το επόμενο post, σου στέλνω ζεστά φιλιά!

Σχόλια