October's picks!

Μετά από πολύ καιρό και πολύ διάβασμα, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τα προϊόντα και όχι μόνο που αγάπησα τους μήνες Σεπτέμβρη και Οκτώβρη. Και οι δυο μήνες, ήταν μήνες διαβάσματος, οπότε το skincare ήταν άπειρο και τα προϊόντα μακιγιάζ πιο λίγα. Λίγα, όμως πολύ ενδιαφέροντα!




Το άρωμα που φόρεσα πιο πολύ, μπορεί να ήταν και το μοναδικό που φορούσα, ήταν το Magnetism από Escada! Παρ' ότι είναι ένα καλοκαιρινό και δροσερό άρωμα, το ευχαριστήθηκα περισσότερο τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Παρατήρησα ότι διαρκούσε πολύ περισσότερο στο δέρμα μου και έδινε μια ευχάριστη νότα τις μέρες που έβρεχε ή είχε συννεφιά. Η πρώτη ιδέα που παίρνεις μόλις το ψεκάσεις πάνω σου είναι λουλούδια αλλά μετά γίνεται πιο γλυκό! Είναι το αγαπημένο μου.

Η κρέμα σώματος από Oriflame, από τη σειρά Silk Beauty, λέει ότι είναι 24ης ενυδάτωσης και έχει δίκιο! Αφήνει το δέρμα τρομερά απαλό και ενυδατωμένο χωρίς όμως να κολλάει ή να το νιώθεις λιπαρό. Η μυρωδιά της είναι γλυκιά και απαλή, αν μπορεί μια μυρωδιά να είναι απαλή, με την έννοια ότι σε χαλαρώνει. Αν θες κάτι πιο παχύρρευστο από body lotion αλλά όχι τόσο όσο ένα body butter τότε είναι η ιδανική κρέμα, ειδικά για τώρα το φθινόπωρο που ο καιρός αλλάζει συνεχώς και το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο. 

Μέχρι να αγοράσω το αποσμητικό σε roll-on από Dove με μυρωδιά αγγούρι και πράσινο τσάι, δεν ήξερα πως μυρίζει η καθαριότητα! Μυρίζει όντως καθαριότητα, κάτι απαραίτητο για την περιοχή της μασχάλης. Όσο καιρό το χρησιμοποιώ, δεν μου έχει δημιουργήσει ερεθισμούς ενώ κρατά την περιοχή χωρίς άσχημες οσμές. 

Η white glo, είναι μια σχετικά καινούργια εταιρία στην υγιεινή των δοντιών. Τη συνάντησα πρώτη φορά στο super market έχοντας μια μεγάλη ποικιλία από οδοντόπαστες για λεύκανση των δοντιών. Αγόρασα αυτή στην πράσινη συσκευασία, που λέει ότι λευκαίνει τα δόντια φυσικά. Έχει και άλλες που απευθύνονται σε αυτούς που πίνουν καφέ και τους καπνιστές, αν δεν κάνω λάθος! Το αποτέλεσμα της λεύκανσης είναι προσωρινό, ενώ αφήνει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο στόμα χωρίς ερεθισμούς στα ούλα! 

Όσον αφορά το μακιγιάζ, ξεχώρισα ένα υγρό κραγιόν από Golden Rose. Είναι το νούμερο 10. Άκουγα ότι είναι δύσκολο χρώμα. Είναι όλα ψέματα!!! Προφανώς, δεν φοριέται χωρίς βάση και μάσκαρα αλλά σίγουρα μπορεί να ενταχθεί στο καθημερινό μακιγιάζ με διαφορετικά μολύβια για περίγραμμα, άλλο κραγιόν για βάση ή και μόνο του. Έχει μοβ υποτόνους και τεράστια διάρκεια φεύγοντας ομοιόμορφα όσο περνάει η ώρα. 

Ήθελα καιρό να χρησιμοποιήσω ένα concealer πιο σκούρο για τις φωτοσκιάσεις. Μετά από πολλές ώρες έρευνας κατέληξα στο υγρό under eye concealer (101) από Inglot! Θέλει πραγματικά πολύ λίγη ποσότητα και καλή ανάμειξη είτε με πινέλο είτε με ένα νωπό beauty blender. Θέλει όμως και προσοχή γιατί εύκολα μπορεί το αποτέλεσμα να γίνει υπερβολικό και να μοιάζεις σαν πολύ πολύ ώριμο πορτοκάλι. 

Και μιας και είπα πορτοκάλι, κόλλησα ξανά με τη σειρά Orange is the new black, πέρσι είχα τελειώσει τον πρώτο κύκλο και φέτος μέσα σε μια εβδομάδα είδα τους επόμενους δυο! Έχει πολλές ανατροπές και συνεχώς κρατά το ενδιαφέρον σου παρ' όλο που οι περισσότερες σκηνές είναι γυρισμένες στον ίδιο χώρο. Δεν θα σου πω περισσότερα, να τη δεις οπωσδήποτε και να μου πεις εντυπώσεις!

Εσύ τι έχεις ξεχωρίσεις τον τελευταίο καιρό; Να περνάς όμορφα και σου στέλνω όμορφα φθινοπωρινά φιλιά! 

Υγ. Μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος στην ομάδα στο facebook και να γραφτείς στο blog(πάνω αριστερά, χιχι) για να ενημερώνεσαι για κάθε νέα ανάρτηση. 

Σχόλια