Week's Pick(s) #2

Αυτή τη βδομάδα ξεχώρισα τόσο υφές και αρώματα όσο και χρώματα!

Πρόκειται για το body milk και το shower gel από το fresh bar της Fresh Line Cosmetics με άρωμα mojito. Λέει ότι έχει αιθέρια έλαια από μοσχολέμονο και δυόσμο και ενώ τον δυόσμο τον σιχαίνομαι, στην συγκεκριμένη εκδοχή τον έχω λατρέψει! Η μυρωδιά και των δυο δεν φεύγει από το σώμα σου μέχρι να κάνεις ξανά μπάνιο, το ίδιο και η ενυδάτωση! Νομίζω ότι είναι δυο άκρως καλοκαιρινά προϊόντα που θα σου δώσουν τη δροσιά που χρειάζεσαι για να μη σκάσεις όπως ο τζίτζικας τις ημέρες που η θερμοκρασία θα έχει κάτι παραπάνω από δέκατα!

Το κόκκινο, matte κραγιόν από την Oriflame ήταν κάτι παραπάνω από έκπληξη μιας είναι σχετικά πρόσφατη προσθήκη και είναι ότι ακριβώς ζητούσα. Έχει μπλε υποτόνους και τα δοντάκια φαίνονται ελαφρώς λευκότερα και η υφή του είναι τόσο βελούδινα matte που ούτε ξηραίνει τα χείλη ούτε τονίζει τις λεπτές γραμμές. (The One - Colour Unlimited Matte Lipstick/ Red passion.)




Εσύ ποια προϊόντα ξεχώρισες τη βδομάδα που πέρασε; Ανυπομονώ να τα μάθω!
Μέχρι το επόμενο post, μη ξεχνάς να χαμογελάς!
Πολλά φιλιά.


Υγ. Αν θέλεις να ενημερώνεσαι κάθε φορά που ανεβαίνει καινούργια ανάρτηση γίνε μέλος στο blog και γράψου στη λίστα ενημέρωσης με το e-mail σου! 

Σχόλια