Week's pick(s) #1

Άλλη μια καινούργια στήλη στο blog εγκαινιάζεται σήμερα και σε αυτή θα σου μιλάω κάθε βδομάδα για ένα ή παραπάνω προϊόντα που με εντυπωσίασαν και δεν έχω σταματήσει να τα χρησιμοποιώ για τουλάχιστον μια εβδομάδα! 


Έχουν περάσει μια εβδομάδα και κάτι μέρες από τη στιγμή που πήρα στα χέρια μου το αφρόλουτρο από Korres με άρωμα Summer Wood. Μέχρι τη στιγμή που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να ενθουσιαστεί με ένα αφρόλουτρο. 

Η μυρωδιά του ισχυρίζεται ότι έχει νότες ξύλου κάτι που το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις ανοίξεις το μπουκάλι! Προσωπικά μου θυμίζει αντρικό άρωμα και κάθε φορά που το χρησιμοποιώ νιώθω ότι κάνω λίγο πιο μεγάλα βηματάκια προς το καλοκαίρι! Το χρησιμοποιώ είτε πρωί είτε βράδυ αφού η μυρωδιά του είναι τέτοια που μπορεί να με χαλαρώσει και να με τονώσει ταυτόχρονα. Tip: Η μυρωδιά του ενδεχομένως να αρέσει και στους άντρες του σπιτιού σου, οπότε να το χρησιμοποιείται από κοινού! 
Αναφέρει ότι έχει ενυδατικούς παράγοντες, όμως εγώ παρατηρώ ότι το σώμα μου δεν είναι τόσο ενυδατωμένο όσο όταν χρησιμοποιώ κάποιο άλλο αφρόλουτρο. Παρ' όλα αυτά, αυτό δεν είναι κάτι που με επηρεάζει αρνητικά μιας και καθαρίζει καλά το σώμα και κάθε φορά μετά το ντούζ χρησιμοποιώ ενυδατική κρέμα σώματος. 
Δεν έχει σιλικόνες και parabens, έχει όμως SLES, κάτι που το καταλαβαίνεις από τον πολύ αφρό που δημιουργεί. 

Η συσκευασία του έχει 250 ml προϊόντος και η τιμή του κυμαίνεται από 3,40€ έως 5,44€. 

Μπορείς να το βρεις σε φυσικό ή ηλεκτρονικό φαρμακείο και στα καταστήματα Korres. 

Εσύ ξεχώρισες κάποιο προϊόν αυτή την εβδομάδα; 
Μέχρι το επόμενο post, να περνάς καλά!!

Υγ. Μην ξεχάσεις να γίνεις μέλος στο blog και να γραφτείς στη λίστα ενημέρωσης με το e-mail σου για να ενημερώνεσαι κάθε φορά που ανεβαίνει νέα ανάρτηση! 



Σχόλια