New Entries #2

Τον τελευταίο καιρό έκανα κάποιες αγορές προϊόντων, κάποια από αυτά τα ήθελα καιρό και άλλα αγοράστηκαν πάνω στην παρόρμηση της στιγμής! 


Θα ξεκινήσω από τα μάτια και προτίμησα για τρίτη φορά το eyeliner liquid ink high shine από την essence και τη μάσκαρα get big lashes triple black! Είναι σταθερές αξίες στο μακιγιάζ τόσο για το χαμηλό της τιμής τους όσο και για το ικανοποιητικό αποτέλεσμα που χαρίζουν. Από την ίδια εταιρία τίμησα ξανά το top coat για τα νύχια, better than gel nails που χαρίζει όψη και διάρκεια gel μανικιούρ!

Από Oriflame, προτίμησα το concealer από τη σειρά The One, Ιlluskin στην απόχρωση fair light! Νομίζω είναι ιδανικό για φως κάτω από τα μάτια!

Το Up The Amp, είναι ένα amplified κραγιόν από τη MAC Cosmetics που τον τελευταίο καιρό το έβλεπα συνέχεια στο ελληνικό youtube, έχω και μια ιδιαίτερη αγάπη στα μοβ κραγιόν, οπότε δεν ήθελα και πολύ! 

Τέλος στο καλάθι των αγορών μου προστέθηκε και η περιορισμένης έκδοσης παλέτα με ρουζ από την Too Faced, η Love Flush Blush. Έχει 6 ρουζ, 2 γραμμαρίων το καθένα που μπορούν να καλύψουν όλα τα μακιγιάζ και όλα τα γούστα! Στα Sephora μου είπαν ότι είναι η τελευταία φορά που τη φέρνουν και ενδεχομένως να υπάρχει ακόμα! 

Εσύ τι έχεις αγοράσει τον τελευταίο καιρό; 
Μέχρι το επόμενο post, να περνάς όμορφα!

Υγ. Αν θέλεις να ενημερώνεσαι κάθε φορά που ανεβαίνει καινούργια ανάρτηση γίνε μέλος στο blog και γράψου στη λίστα ενημέρωσης με το e-mail σου!











Σχόλια