New Entries #1

Τον τελευταίο καιρό έφτασαν στα χέρια μου ορισμένα προϊόντα τα οποία με τη σειρά μου θα δοκιμάσω και θα διαπιστώσω την αποτελεσματικότητά τους, που θα βασίζεται στις δικές μου ανάγκες, απαιτήσεις και προτιμήσεις! Σε αυτή τη σειρά αναρτήσεων που από σήμερα και στο εξής θα ονομάζεται "New Entries", θα σου παρουσιάζω προϊόντα που είτε μου έχουν σταλεί, είτε έχω αγοράσει και πρόκειται να τα δοκιμάσω. Σκοπός της στήλης αυτής είναι να γνωρίσεις τι καινούργιο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά, να δεις τις πρόσφατες αγορές μου με σκοπό να εμπνευστείς για τις δικές σου και να πάρεις ιδέες για προϊόντα που μπορεί να ψάχνεις αλλά δεν ξέρεις πως να τα αναζητήσεις!


Σήμερα θα σου παρουσιάσω δυο εταιρείες, Korres και Fresh Line Cosmetics. Την πρώτη τη γνώρισα εκτενώς το τελευταίο διάστημα ενώ τη δεύτερη την αγαπώ από πολύ παλιά, και οι δυο όμως με εξέπληξαν ευχάριστα!


Τα beauty shots, δηλαδή mini μάσκες προσώπου και ματιών(18ml) με 


  1. αγγούρι για ξεκούραση στην περιοχή των ματιών
  2. grapefruit για άμεση λάμψη 
  3. νεκταρίνι για εντατική ενυδάτωση 
  4. cranberry για άμεση σύσφιγξη
  5. σταφύλι για βαθιά απολέπιση 
  6. ακτινίδιο για ήπια απολέπιση 
  7. καρπούζι για αναζωογόνηση για ξεκούραστη όψη
  8. φυσική άργιλο για βαθύ καθαρισμό και 
  9. αβοκάντο για εντατική τροφή. 



Τη σειρά Summer Wood που περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο, ένα γαλάκτωμα σώματος και ένα eau de cologne. Και τα τρία αυτά προϊόντα έχουν στόχο να σου προσφέρουν μια αίσθηση καλοκαιρινής απόδρασης με νότες ξύλου! 
Το αφρόλουτρο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και υπόσχεται να σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα για να διατηρήσει σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης. 
Το ενυδατικό γαλάκτωμα είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Έχει αμυγδαλέλαιο, ενεργή αλόη, προβιταμίνη β5 και βούτυρο karite, που θα εξασφαλίσουν ενυδάτωση που διαρκεί και θα ενισχύσουν την ελαστικότητα του δέρματος. 
Η κολόνια θα σε τονώσει και θα σου προσφέρει δροσιά μιας και περιέχει εκχυλίσματα ginger και αλόης! 
Και τα τρία είναι δερματολογικά ελεγμένα!


Η επανορθωτική μάσκα ύπνου με άγριο τριαντάφυλλο είναι ήδη γνωστή στις περισσότερες. Είναι για όλους τους τύπους δέρματος και υπόσχεται ανάπλαση υφής και ενυδάτωση.

Το λάδι προσώπου όμως για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση είναι μια πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά με το άγριο τριαντάφυλλο. Θα κάνει το δέρμα σου εντυπωσιακά λαμπερό, θα επανορθώσει τις λεπτές γραμμές και τις δυσχρωμίες και θα δώσει νεανική όψη! Περιέχει έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, καθαρή βιταμίνη C, εκχυλίσματα physalis angulata και ginger, φυτικό σκουαλένιο, έλαια βερίκοκου και ηλίανθου.


Οι βαφές ABYSSINIA SUPERIOR GLOSS COLORANT, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη από τις αγαπημένες μου και αυτό γιατί πριν μου δοθούν τις δοκίμασα η ίδια! (Να αναμένεις αναλυτικό post!) Υπόσχονται το τρίπτυχο διάρκεια, κάλυψη, λάμψη εξαιτίας της τεχνολογίας pigment lock που κλειδώνει το χρώμα. Επιπλέον σου δίνουν τη δυνατότητα να τις αναμίξεις για να δημιουργήσεις το δικό σου, μοναδικό χρώμα. 


Τα κραγιόν Morello, έχουν σχεδιαστεί για έντονο, μεγάλης διάρκειας και γεμάτο χρώμα. Έχουν έλαιο από βύσσινο που περιποιείται και ενυδατώνει τα χείλη αφήνοντάς τα απαλά. Αν θες να μάθεις περισσότερα, μείνε συντονισμένη γιατί μετράω ήδη αρκετά αγαπημένα!

Η black volcanic minerals mascara υπόσχεται να γεμίσει τις βλεφαρίδες σου χωρίς να τις βαρύνει ενώ παράλληλα θα τις δυναμώσει και θα τις προστατέψει αφού είναι εμπλουτισμένη με τονωτικά ιχνοστοιχεία, εκχύλισμα βαμβακιού, πολυμερή ηλίανθου και σταφύλι.



Last but not least, ένα από τα τρία καινούργια σετ που προστέθηκαν στη συλλογή του Fresh Bar της Fresh Line Cosmetics. Το συγκεκριμένο είναι με σύκο και πράσινο τσάι και περιλαμβάνει ένα αφρόλουτρο και ένα γαλάκτωμα σώματος 200 ml, ένα χειροποίητο σαπούνι 120gr, ένα σαμπουάν από τη σειρά Αθηνά για κανονικά μαλλιά 75ml, μια κρέμα χεριών με βανίλια 75ml και ένα body splash από τη σειρά Απόλλωνας 50ml.
Ο συνδυασμός πράσινου τσαγιού και σύκου θα οδηγήσει το σώμα σου σε ένα ταξίδι ενυδάτωσης ενώ συγχρόνως θα το αναζωογονήσει και θα δράσει αντιοξειδωτικά. 
Ανυπομονώ να δοκιμάσω εκτενώς το συγκεκριμένο σετ μιας και η fresh line μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όσον αφορά τον καθαρισμό και την ενυδάτωση! 



Αυτά είναι λοιπόν τα προϊόντα που προστέθηκαν πρόσφατα στη συλλογή μου και περιμένω πώς και πώς να ανακαλύψω αν πράγματι κάνουν όλα αυτά που υπόσχονται! Στο μεταξύ θέλω κι εσύ να περιμένεις την άποψη μου γι' αυτά! Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο;;; 
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση να χαμογελάς! 

Υγ. Μην ξεχάσεις να γίνεις συνδρομητής στο blog και να γραφτείς στη λίστα ενημέρωσης με το e-mail σου (που θα βρεις στα αριστερά) για να ενημερώνεσαι κάθε φορά που ανεβαίνει καινούργια ανάρτηση!

Σχόλια