Fresh Line's event at River West - Making chocolate soap bars and face masks.

Μπορεί το καλοκαίρι ακόμα να μην κάνει τελείως εμφανή τα σημάδια του, για μένα όμως η έναρξή του σηματοδοτήθηκε από τη στιγμή που το Mojito Shower Gel από Fresh Line, πήρε τη θέση του στη ρουτίνα του μπάνιου μου. Ομολογώ πως το συγκεκριμένο ήταν έκπληξη για μένα, κυρίως λόγω μυρωδιάς. Δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να σου μιλήσω γι' αυτό. Όμως επειδή η Fresh line τον τελευταίο καιρό με ενθουσίασε αρκετά, θα σου μιλήσω για το event που έλαβε χώρα στο υποκατάστημά τους στο River West, στις 4,5 και 6 Ιουνίου!

Τις 3 αυτές ημέρες, βρίσκονταν εκεί προσωπικό που έφτιαχνε μάσκες και σαπούνια από φυσικά υλικά δηλαδή φρούτα, εσάνς σοκολάτας, ζάχαρη, μέλι, σοκολάτα και λάδι..
Σοκολάτα, μέλι και λάδι έδεσαν τόσο μαγικά από την αρχή και με λίγες κινήσεις νόμιζες ότι θα σου σερβίρουν φρεσκοψημένα κουλουράκια, σαν κι αυτά που έτρωγε η γιαγιά σου κάθε Κυριακή πρωί με τον καφέ της. Αντ' αυτού, πλάθονταν σε μικρά μπαλάκια κι έτσι απλά, χωρίς κάποια άλλη διαδικασία που να απαιτεί την παρέμβαση κάποιας μηχανής, μόνο με τη συμβολή και την αγάπη των ανθρώπινων χεριών έμπαιναν σε χαρτάκια. Έπειτα λίγη κανέλα έδινε την τελική πινελιά σε άρωμα και όψη και ήταν έτοιμα να αποκτήσουν τον ιδιοκτήτη τους και να φροντίσουν το μέσο που τα δημιούργησε, τα ανθρώπινα χέρια.
Δεν θα σε κουράσω άλλο μιλώντας σου για τον ενθουσιασμό μου σχετικά με τη διαδικασία, τα υλικά και τις μυρωδιές. Θέλω να σου μιλήσω γι' αυτό το συναίσθημα που τρύπωσε βαθιά μέσα μου και με έκανε να το σκέφτομαι μέχρι και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, ότι δεν είναι απαραίτητο να έχεις σύνθετα υλικά, είτε αυτά είτε χημικά είτε όχι, ούτε ακριβό εξοπλισμό για να δημιουργήσεις ομορφιά. Αρκούν μόνο τα χέρια σου, φαντασία, καλές γνώσεις και κυρίως η φύση και οι καρποί της που αυτή σου προσφέρει απλόχερα. Η χαρά μου είναι τεράστια όταν ανακαλύπτω εταιρίες που κρύβουν μέσα τους τέτοια φιλοσοφία.

Υγ. Να τονίσω ότι όλο το προσωπικό ήταν ευγενέστατο και πρόθυμο να λύσει όλες τις απορίες μου σχετικά με τις διαδικασίες και τα προϊόντα!

























Σχόλια