Erre Due Review - Soft Crayon Lip & Cheek

Μ'αρέσουν τα πολυχρηστικά προϊόντα, αυτά που είναι δυο σε ένα, που μπορείς να τα βάλεις σε μάγουλα και χείλη και είναι η καλύτερη επιλογή για ταξίδια ώστε να αποφύγεις ατάκες τύπου "τα άπαντα καλλυντικά" αλά Παπαδιαμάντης*!
Πρόκειται για το μολύβι χειλιών και μάγουλα, δυο σε ένα, Soft Crayon Lip & Cheek 210 από Erre Due .
Το γνώρισα πριν το Πάσχα, όταν μια πωλήτρια της εταιρίας προσπαθούσε να με πείσει να το δοκιμάσω(ΔΕΝ δοκιμάζω ποτέ κραγιόν tester, τι σόι μικροβιοφοβική θα ήμουν άλλωστε!), έπειτα από αρκετή πίεση και με την προϋπόθεση να το ξύσει πριν το φορέσω, έκανα την υπέρβαση! Το χρώμα ήταν έντονο φούξια και από την αρχή επέμενα ότι δεν θα μου πηγαίνει μιας και είμαι κοκκινομάλλα. Μέχρι να φτάσω σπίτι το είχα ερωτευθεί και ήδη σχεδίαζα το πότε θα το αποκτήσω και τις περιπέτειες που θα έχουμε μαζί μιας και ήταν ολοφάνερο ότι ένα ακόμη κραγιόν θα άλλαζε ριζικά τη ζωή μου (εδώ γελάμε).
ERRE DUE - Soft Crayon Lip & Cheek 210

Είναι υπερβολικά σταθερό, σε σημείο να θέλω να το ανανεώσω και να μην το έχει ανάγκη. Μόλις χθες μέτρησα 7 ώρες αναλλοίωτης εφαρμογής ενώ είχα φάει και πιει! Στην αρχή είναι τόσο μαλακό και ενυδατικό ώστε να απλώνεται εύκολα με ένα πέρασμα ενώ στη συνέχεια γίνεται matte χωρίς (όμως) να ξηραίνει τα χείλη.

ERRE DUE - Soft Crayon Lip & Cheek 210
Όσον αφορά στα μάγουλα, μικρή ποσότητα στα μήλα και καλό blend(με τα δάχτυλα) αρκούν για να μην μπλέκεις με πινέλα και φασαρία, ας είμαστε πρακτικοί!
Άλλο μεγάλο θετικό η τιμή του στα 7,50€ συν ότι έχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων(ήδη ξέρω ποιο είναι το επόμενο.)
Τώρα θα αναρωτηθείς αν πρέπει να προτιμήσεις αυτό ή κάποιο από τα color drama της maybelline, δεν θα σου απαντήσω ακόμα, σε αφήνω να το σκεφτείς και σου υπόσχομαι μεγάλο debate μεταξύ τους!
*Όχι κόκαλα του Παπαδιαμάντη, μην τρίζετε!
xxx

Σχόλια