Pre-Valentine's Gift - BeautyTestBox.

Η μέρα των ερωτευμένων είναι ήδη στη γωνία και μας περιμένει να τη γιορτάσουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Και, ναι τυπικά απευθύνεται σε όλους τους ερωτευμένους αλλά όχι! εγώ δεν το βλέπω έτσι! Από πάντα είχα στο μυαλό μου αυτή τη μέρα, ως μια μέρα συνειδητοποίησης των πραγμάτων που σε κάνουν ευτυχισμένο είτε αυτά είναι άλλα πρόσωπα, είτε υλικές απολαύσεις, είτε συναισθηματικές που ξεκινούν από ένα απλό τριαντάφυλλο κάνουν μια στάση σε ένα όμορφο κατακόκκινο κραγιόν και βρίσκουν τελικό προορισμό σε ένα γεμάτο αγάπη χαμόγελο!

Έτσι επιθυμώ να γιορτάζω αυτή τη μέρα, να δίνω όνομα σε κάθε τι που με γέμισε χαρά μέχρι εκείνη τη στιγμή και τότε να του την ανταποδίδω σε διπλάσιες, τεράστιες ποσότητες!
Και ναι, δεν λέω, μπορεί να είναι μια εφεύρεση των βιομηχανιών, όπως συνηθίζουν να λένε οι ρεαλιστές ή αυτοί που δεν έχουν ερωτευτεί ακόμα αρκετά ή ακόμη κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι κάθε μέρα γιορτάζεις αν είσαι ερωτευμένος, αλλά σίγουρα όπως κάθε τι άλλο σημαντικό στη ζωή μας έχει μια μέρα ειδικά αφιερωμένη σε αυτό, έτσι και ο έρωτας που δίνει κουράγιο και πίστη για την αναζήτηση της ιδανικής ευτυχίας αξίζει να έχει μια κατάδική του μέρα!
Ας επανέλθω όμως στο κραγιόν, ναι ναι αυτό το κατακόκκινο για το οποίο διάβασες μερικές γραμμές παραπάνω! Αυτό ήρθε σήμερα με τη βοήθεια του μεταφορέα της αγάπη (κούριερ για τις υπόλοιπες-κοινές μέρες) στο ταχυδρομικό κουτί μου από το Beauty Test Box ! Για το οποίο δεν μπορώ να εκφράσω περισσότερο θαυμασμό γιατί με εντυπωσίασε η συνέπεια και η ταχύτατη αποστολή!(ναταλέμεκιαυτά)
Ήταν τυλιγμένο σε μοσχομυριστό χαρτί και η ανυπομονησία μου με προκαλούσε να το ανοίξω, βρήκα μια μαύρη συσκευασία που θυμίζει αρχαία ελληνική ομορφιά, το όνομα αυτής Aphrodite και το χρώμα της κατακόκκινο! Η υφής της ήταν βελούδινη, το τελείωμα της σατινέ και η πρώτη επαφή με τα χείλη με έπεισε ότι θα τα φροντίζει κάθε φορά που θα την επιλέγω.

Εσύ την ξέρεις; Εγώ την έμαθα και αυτό το οφείλω στο Beauty Test Box, που μου έδωσε την ευκαιρία μέσω ενός διαγωνισμού!

Υγ. Εσύ τι πιστεύεις για την ημέρα των ερωτευμένων;
Μέχρι το επόμενο post, να βρίσκεις χαρά και αγάπη στα πιο απλά!

Aphrodite-MeMeMe-Ruby Rich


Aphrodite-MeMeMe-Ruby Rich

Σχόλια