Perfume: L'eau D' Issey - Issey Miyake.

Δεν θυμάμαι αν στο έχω πει αλλά μ' αρέσει να ντύνω κάθε εποχή με το άρωμά της. Ξέρω, αυτό μπορεί να μην ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις μέρες της αλλά σίγουρα είναι ένας βοηθός να βλέπεις πιο θετικά αυτές τις μουντές και συννεφιασμένες, να βρίσκεις τον ενθουσιασμό και τη χαρά σ' ένα χαμόγελο ή ακόμα και σε μια ακτίνα του ήλιου που επισκέφθηκε τυχαία το δωμάτιό σου το πρωί, όταν η περίοδος χαρακτηρίζεται από έντονη πίεση και αναγκαία βιασύνη. 

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήρθε στα χέρια μου ένα μπουκάλι γεμάτο περίεργες μυρωδιές, που για να τις ανακαλύψεις το μυαλό σου τρέχει σε ανθισμένους κήπους και ανοιξιάτικα τοπία. Εκεί βρίσκεται η μαγεία και η μοναδικότητα ενός αρώματος να μπορεί να σε ταξιδεύει, ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα, σε αλλιώτικες εποχές, στιγμές ξεγνοιασιάς και γαλήνης γιατί εγώ έτσι την έχω την άνοιξη στο μυαλό μου. 
Σου είπα όλα αυτά και ξέχασα να σου συστήσω το L'eau d'Issey από Issey Miyake, ένα άρωμα που άξια συνεχίζει το ταξίδι του στα γυναικεία boudoirs τα τελευταία 23 χρόνια, όχι μόνο για την γεμάτη προσωπικότητα μυρωδιά του αλλά και για την ιδιαίτερη συσκευασία του από θολό γυαλί και μεταλλικό καπάκι, η οποία έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο τον Miyake που εμπνεύστηκε από τον τρόπο που πρόβαλλε το φεγγάρι πίσω από τον πύργο του Άιφελ, από το διαμέρισμά του στο Παρίσι.
L'eau D' Issey
Ξέχασα να σου πω, υπάρχουν και τα Body Lotion και Shower Cream, από την ίδια σειρά που καθαρίζουν, αφήνουν ενυδατωμένη και μυρωδάτη την επιδερμίδα. Ειδικά αν συνδυαστούν όλα μαζί αποτελούν εμπόδιο σε κάθε αρνητικό συναίσθημα αφού κάνουν τον εαυτό σου να ακτινοβολεί με κάθε πιθανό τρόπο.

L'eau D' Issey
Μέσα τους κρύβουν νότες κυκλάμινου, ρόδου του νερού, φρέζιας, τριαντάφυλλου, κρίνου, παιώνιας και άλλα που δεν θα στα αποκαλύψω για να σε προκαλέσω να το δοκιμάσεις!

Υγ. Στο συγκεκριμένο υπάρχει και η εκδοχή pour homme.

Μέχρι το επόμενο post να χαμογελάτε εκεί που η συνθήκες δεν το επιτρέπουν. 

Σχόλια