Christmas care by Fresh Line.



Κάθε φορά που τελειώνει ένας μήνας και πλησιάζει ο επόμενος ψάχνω με μανία να δω ποια μπουκαλάκια, σωληνάρια και συσκευασίες τελείωσαν, ποια θα πρέπει να αντικαταστήσω και ποια θα επιλέξω να με περιποιηθούν τις μέρες που έρχονται.
Τώρα μπήκε ο Δεκέμβρης, ο μήνας του μεγάλου φινάλε και η αφορμή για νέα ξεκινήματα.
Σε αυτόν τον μήνα, δεν ταιριάζουν συμβιβασμοί και δυσκολίες ούτε άχρωμα πράγματα και μουντά συναισθήματα. Του αξίζει λάμψη και φως, αυτό που εκπέμπει η ματιά και η ψυχή και συνοδεύεται από ατέλειωτα όνειρα και ζεστή σοκολάτα
Η προετοιμασία πρέπει να είναι σωστή, συναισθήματα και σκέψεις πρέπει να αποβάλλουν κάθε αρνητισμό και να ρουφήξουν όση περισσότερη αισιοδοξία, λάμψη και ηρεμία μπορούν από το περιβάλλον και με τον καινούργιο χρόνο να τα διοχετεύσουν με όσο περισσότερο δυναμισμό μπορούν!
Η ευτυχία δεν έχει δύσκολη συνταγή, μόνο συγκεκριμένα συστατικά. Ούτε αυτά είναι δύσκολο να βρεθούν, όλοι τα αναζητούσαμε μικροί, είτε κάναμε σκανδαλιές για να τα αποκτήσουμε είτε μας τα έδιναν ως επιβράβευση.
Τώρα πιο εύκολα μπορούμε να τα βρούμε αφού η fresh line μας χαρίζει ένα ταξίδι στα παιδικά χρόνια γεμάτα αθωότητα, μέσα από βουτυρένιες υφές και αρώματα που θυμίζουν μπισκότο, βανίλια και σοκολάτα
Μια σειρά που φτιάχτηκε για να ορίσει το άρωμα των φετινών γιορτών και να αποτελέσει ένα πολυτελές δώρο γι'αυτούς που αγαπάμε. 

 Τι περιέχει; 

Σοκολατένιο Αφρόλουτρο(200ml)
Σοκολατένιο Γαλάκτωμα Σώματος(200ml)



Body splash από τη σειρά Γαλάτεια(20ml) +
Θεραπεία Χειλιών Σοκολάτα

Κρέμα Χεριών Βανίλια(75ml)+
Χειροποίητο Σαπούνι Εκμέκ Κανταΐφι 




Υγ. Μια και μόνο δοκιμή με έπεισε ότι δεν θα αποχωριστώ αυτά τα υπέροχα γεμάτα μυρωδιές μπουκαλάκια όλο το Δεκέμβρη, σίγουρα όμως θα ακολουθήσει αναλυτικό review.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα Χριστουγεννιάτικα σετ της fresh line;
Αν όχι μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει εδώ!

Να προσέχετε τον εαυτό σας μέχρι το επόμενο post. Φιλάκια!!

Σχόλια