Week's products. "Ιστορίες για πρόσωπα!"

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε με προοπτικές και επιθυμία να είναι γεμάτη από αρώματα που φτιάχνουν τη διάθεση και υφές που προσφέρουν απαλότητα στο δέρμα και στις σκέψεις. Από αυτές δεν θα μπορούσαν να λείπουν το χαμομήλι, το πράσινο τσάι και τα αρωματικά άνθη όπως η λυγαριά.
Τρία προϊόντα, κλεισμένα άλλα σε γυάλινα βαζάκια κι άλλα σε κομψά σωληνάρια, σου υπόσχονται ότι μόλις τα ανοίξεις θα σου προσφέρουν ταξίδι στην απλότητα και την αναζωογόνηση.







Το πρώτο κρύβει μέσα του χαμομήλι και υποστηρίζει ότι θα προσφέρει αγάπη στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι ένα γαλάκτωμα καθαρισμού που φέρει το όνομα "Love Nature, Creamy Cleanser" από την Oriflame.
Η υφή του δεν είναι αραιή, παρ' όλα αυτά δεν είναι δύσκολο να απλωθεί στο πρόσωπο. Θεωρώ ότι για την απομάκρυνση των ρύπων είναι ιδανικό, όμως εσύ που θα το χρησιμοποιήσεις και για την αφαίρεση του μακιγιάζ θα χρειαστείς λίγο περισσότερο προϊόν.
Αφήνει το πρόσωπο απαλό και ενυδατωμένο, το μόνο μειονέκτημα που μπορώ να του καταλογίσω είναι ότι περιέχει parabens.
Περισσότερες πληροφορίες για να το αποκτήσεις θα βρεις εδώ

Love Nature Creamy Cleanser, Oriflame. 
























Το δεύτερο σε σειρά, κρύβεται σε κομψή συσκευασία και έχει μέσα του απολεπιστικό εκχύλισμα από πράσινο τσάι και καθαρό φυτικό εκχύλισμα. Είναι ιδανικό για εσένα που έχεις μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα και θες να τη διατηρείς ιδανικά καθαρή! Το όνομα του είναι Fresh Clarifying Wash από τη Garnier. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική γι' αυτό το προϊόν λόγω της χαμηλής του τιμής στη συνέχεια όμως με κέρδισε το γεγονός ότι δεν περιέχει parabens και μετά τη χρήση η επιδερμίδα φαίνεται πραγματικά καθαρή. Το μόνο που δεν μου είναι ευχάριστο είναι το έντονο άρωμα του, το οποίο όμως το ξεχνάω μόλις δω το αποτέλεσμα του!
Fresh Clarifying Wash, Garnier.
























Τελευταίο σε σειρά αλλά πρώτο στην προτίμηση που του δείχνουν οι γυναίκες τον τελευταίο καιρό, είναι το προϊόν που έρχεται στα χέρια μας στο βαρύ, γυάλινο βαζάκι του και είναι η νέα ενυδατική κρέμα για πρόσωπο και λαιμό Aqua Vita της Apivita.
Περιέχει φυτοενδορφίνες λυγαριάς και υποστηρίζει ότι θα γίνει ο καλύτερος φίλος όσων ζητούν εντατική ενυδάτωση και αναζωογόνηση! Εγώ έχω στα χέρια μου αυτή που απευθύνεται στις μεικτές- λιπαρές επιδερμίδες, αλλά εσύ που έχεις άλλον τύπο μπορείς να βρεις την κατάλληλη για σένα εδώ.
Με εξέπληξε ευχάριστα ότι το νερό της σύνθεσης του προϊόντος έχει αντικατασταθεί από ελληνικό τσάι του βουνού!


Aqua Vita, Apivita.

























Εσύ  έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Αν όχι, θα σου πρότεινα να το κάνεις σύντομα!!!


Σχόλια