"The Body Shop" face care story!

Καλησπέρα!!

Λένε πρέπει στην κάθε μέρα να βρίσκουμε κάτι για το οποίο να χαμογελάμε! Προχθές αυτό ακριβώς το συναίσθημα μου δημιούργησε μια ευχάριστη ανάρτηση στη σελίδα στο facebook από την εταιρία "The body shop", έχουν ξεκινήσει λοιπόν και προσφέρουν δωρεάν περιποίηση προσώπου κατόπιν ραντεβού! Α! να σημειώσω εδώ, πριν το μυαλών πολλών πάει στο κακό ότι με την προσφορά αυτής της υπηρεσίας δεν υποχρεούται κανείς να αγοράσει κάποιο προϊόν!


Δεν έχασα καθόλουυυυυυυ χρόνο(!!!) και τηλεφώνησα αμέσως να κλείσω ραντεβού, το οποίο φυσικά ήταν την επόμενη μέρα το μεσημέρι μιας και το ωράριο λειτουργίας τους είναι 9-9! Πήγα λοιπόν κατά τις 2 το μεσημέρι και κάναμε την περιποίηση με μια από τις skin care experts των καταστημάτων! 
Αρχικά επειδή της είπα ότι δεν γνωρίζω τον τύπο του δέρματος μου, μου πρότεινε εκείνη ένα σύνολο από προϊόντα που θα χρησιμοποιούσαμε για την περιποίηση! 

Ένα από τα πράγματα που θέλω να αναφέρω γιατί με εντυπωσίασε ευχάριστα ήταν ότι για όλη τη διαδικασία χρησιμοποιήθηκαν δίσκοι από βαμβάκι και δεν έγινε με τα χέρια! Επίσης οι κινήσεις ήταν πολύ απαλές και καμία στιγμή δεν ένιωσα κάποια ανεπιθύμητη πίεση στο πρόσωπό μου! 

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν με τη σειρά είναι τα παρακάτω:

  • "Purifying facial cleanser",ένα μη λιπαρό και κρεμώδες καθαριστικό προσώπου, από τη σειρά Seaweed (είναι εμπλουτισμένη με άγρια φύκια!)  που είναι για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες.
  •  "Clarifying toner", μια λοσιόν προσώπου, από την ίδια σειρά, για να αφαιρέσει τυχόν υπολείμματα από το καθαριστικό. 
  • "Pore-cleansing facial exfoliator", ένα απολεπιστικό προσώπου, πάλι από την ίδια σειρά.
  • "Skin-in moisture mask", μια μάσκα προσώπου εντατικής ενυδάτωσης, από την (πολυλατρεμένη) σειρά με τη βιταμίνη e που είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Αφήσαμε τη μάσκα να δράσει για 15 λεπτά περίπου και μετά την αφαιρέσαμε με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι.
  • "Eye reviver duo", ένα διπλό προϊόν για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια (δεν έχω μυρίσει πιο ωραίο άρωμα .- !!!!! ), από τη σειρά Vitamin C που περιέχει camu camu από τον Αμαζόνιο! 
  • "Skin boost", από την ίδια σειρά και με το ίδιο εκπληκτικό άρωμα! Πραγματικά τη στιγμή της εφαρμογής ένιωσα να με χαλαρώνει απίστευτα! 
  • Τέλος εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα προσώπου η οποία δεν θυμάμαι από ποια σειρά ήταν, νομίζω ήταν η " Aqua boost sorbet" από τη σειρά με τη βιταμίνη e.


Όταν τελείωσε όλη η διαδικασία το πρόσωπο μου ένιωθα να είναι πλήρως ενυδατωμένο, το αίσθημα αυτό δεν σταμάτησα να το νιώθω μέχρι το βράδυ που το έπλυνα και αναγκαστικά έφυγε η τυχόν περιττή λιπαρότητα. 
Αυτόν τον ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό προσώπου μπορεί να τον κάνει η κάθε μια με την προϋπόθεση να έχει κλείσει ραντεβού! Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε και στη σελίδα των The Body Shop στο facebook εδώ!


Την αγάπη μου για τη συγκεκριμένη εταιρία προσπαθώ να την λέω παντού όχι μόνο γιατί σέβεται τον καταναλωτή μέσα από μέσα από την ποιότητα των προϊόντων της αλλά και γιατί δείχνει σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους από τους οποίους αντλεί τις πρώτες ύλες για την παραγωγή των προϊόντων της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα και πολύ σημαντικό ότι δεν χρησιμοποιεί ζώα για να τεστάρει προϊόντα αλλά και ότι στηρίζει το δίκαιο εμπόριο για κοινότητες.

Ελπίζω αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματα The Body Shop να μείνετε τόσο ευχαριστημένες όσο εγώ!

Υγ. Φεύγοντας μέσα στη σακούλα μου που είχε τον κατάλογο για το έτος 13-14 αλλά και τον εποχιακό βρήκα δειγματάκια από προϊόντα τους και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!!!







Σχόλια