New entries!

Λένε ότι οι πρώτες μέρες κάθε μήνα είναι μέρες επαναπροσδιορισμού στόχων και ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, είτε αυτά αφορούν επαγγελματικά, είτε προσωπικά, είτε κοινωνικά θέματα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε να δίνουμε ευκαιρίες και στην ομορφιά είτε αυτή συναντάται στα πράγματα γύρω μας, είτε στους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε είτε σε εμάς τους ίδιους και όταν πρόκειται για τον εαυτό μας θα πρέπει να φροντίζουμε να διατηρούμε όμορφη τόσο την "εσωτερική" όσο και την "εσωτερική" όψη μας. Επειδή όμως το "μέσα" είναι δύσκολο να αναλυθεί θα εστιάσω περισσότερο στο "έξω".


Μια ενυδατική λοσιόν σώματος που το άρωμα της είναι τόσο ευχάριστο όσο η συσκευασία της. Έχει εκχυλίσματα από άνθη ροδιού και άρωμα ροδιού, σκορπώντας νότες ευεξίας και άνοιξης κάνοντας έτσι αντίθεση με το μουντό του καιρού! Απορροφάται αμέσως και ενυδατώνει την επιδερμίδα στη στιγμή χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η υφή της είναι ελαφριά και η τιμή της επίσης!!!



Η σουηδική εταιρία Oriflame μας συστήνει μια κρέμα ποδιών με το όνομα "feet up, winter treat" με τζίντζερ και μανταρίνι που υπόσχεται θρέψη και ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής των ποδιών.
Η υφή της είναι σχετικά πυκνή παρ' όλα αυτά απλώνεται εύκολα στο δέρμα και το ενυδατώνει αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.




Η εταιρεία Seventeen που μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς διαθέτει, κατά τη γνώμη μου, ορισμένα από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης νυχιών. Αναφέρομαι σε ένα Base Coat, εφαρμόζεται πριν το βερνίκι νυχιών, το οποίο έχει ασβέστιο και βιταμίνη B. Είναι κατάλληλο για τα αδύναμα και εύθραυστα νύχια αφού λειτουργεί ως θρεπτική βάση!



Περιμένω τη γνώμη σας αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα ενώ αν όχι αν θα θέλατε να το κάνετε!
Μέχρι το επόμενο post να φροντίζετε τον εαυτό σας χωρίς να παραμελείτε την εσωτερική σας όψη αφού μην ξεχνάμε ότι η εξωτερική ομορφιά πηγάζει απο μέσα μας!

Σχόλια