Products of the day: La Roche-Posay

ΝΑΙ, και ο καιρός το τελευταίο διάστημα έχει ψυχολογικά προβλήματα! Μια κλαίει, μια κάνει νάζια και μας χαμογελά με τις μεγάλες ηλιόλουστες ακτίνες του, νομίζω δεν μπορούμε να τον "πιάσουμε" πουθενά! Ας αφήσουμε όμως τον καιρό κι ας στρέψουμε για λίγο την προσοχή στην περιποίηση του προσώπου μας, που κινδυνεύει με τις απότομες αλλαγές του καιρού!



Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να έχω στα χέρια μου δυο προϊόντα περιποίησης  προσώπου της La Roche-Posay! 

Θα ξεκινήσω με το Ιαματικό νερό της La Roche-Posay, το οποίο είναι το μόνο που περιέχει υψηλή συγκέντρωση μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων, όπως το Σελήνιο, πράγμα το οποίο του δίνει καταπραυντικές, μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες! 
 Η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος είναι απλή και γρήγορη, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένας ψεκασμός σε όλη την επιφάνεια του προσώπου και η αναμονή για λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί! Έπειτα ταμπονάρουμε με λίγο βαμβάκι για να στεγνώσει το περίσσιο προϊόν. 

Eau Thermale 150g
Ειδικά τις ζεστές μέρες, θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να βρίσκεται σε κάθε τσάντα αφού δροσίζει και ταυτόχρονα προσφέρει τα μοναδικά του οφέλη!


Αυτά, όπως αναγράφονται στη συσκευασία του είναι 
  • καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες 
  • απομακρύνει τους ερεθισμούς
  • έχει απαλυντική δράση
  • καταπραύνει την ευαίσθητη και ερεθισμένη επιδερμίδα











Το επόμενο προϊόν είναι η κρέμα προσώπου της La Roche-Posay, Hydreane Legere.  Η κρέμα αυτή προσφέρει στο πρόσωπο, την καθημερινή βασική φροντίδα που χρειάζεται και το τρίπτυχο

  1.   ενυδάτωση,
  2. καταπράυνση και 
  3. επαναφορά της άνεσης , χάριν στον Ιαματικό νερό που περιέχει. 

Η υφή της είναι ελαφριά, δροσερή και μη λιπαρή και είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο karite και φυτικά έλαια για μέγιστη άνεση και προστασία


Η κρέμα αυτή είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, αφού  είναι ικανή να ενυδατώσει κανονικές, μεικτές και μέχρι τις πιο ξηρές επιδερμίδες! 


Μπορείτε να τη βρείτε σε σωληνάριο των 40 ml, ενδεχομένως να είναι ένα προϊόν που να χρειάζεται συνεχή ανανέωση μιας και το μέγεθος του είναι μέτριο, παρ' όλα αυτά, αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί χρηστικό αφού μπορεί να εξασφαλίσει την προστασία του προσώπου κάθε στιγμή μιας και χωράει παντού! 

Ξέχασα να αναφέρω ότι έχει φανταστική μυρωδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση πριν το μαγικιάζ(πολύ, πολύ, πολύ σημαντικό!!!)
Hydreane Legere 40ml

Σχόλια