Colour Crush Lipstick, The Body Shop

Έχεις πρωινή συνάντηση;
Έχεις απογευματινό ραντεβού;
Ή Βραδυνή έξοδο;
Ότι κι αν έχεις να κάνεις, δεν πρέπει να ξεχνάς την περιποίηση και την φροντίδα των χειλιών σου! 
Τα θες ματ, γυαλιστερά ή στο φυσικό χρώμα τους; Τα " The Body Shop" έχουν την ιδανική λύση για κάθε περίσταση! 

Πριν να τους δώσεις την απόχρωση και την εμφάνιση που θέλεις, χρησιμοποίησε το τέλειο προϊόν απολέπισης που εφαρμόζεται πριν απο το lipstick και απολεπίζει τα χείλη! Για την παραγωγή του χρησιμοποιείται το έλαιο marula και κερί μελισσών. Θα το βρεις στα καταστήματα The Body Shop σε όλη την Ελλάδα με την παρακάτω εμφάνιση και το όνομα lipscuff.



 Στη συνέχεια θέλω να προτείνω ορισμένα lipstick που θα αφήσουν την κάθε μια ικανοποιημένη αφού συνδυάζουν υπέροχο άρωμα επειδή είναι εμπλουτισμένα με άρωμα ρόδου, ενυδάτωση στα χείλη και μεγάλη διάρκεια! 


1) 240 Damson In Distress, αφήνει ένα εξαιρετικό σκούρο μοβ χρώμα το οποίο ακόμα και μετά απο 7 ώρες παραμένει αναλλοίωτο στα χείλη.

2)115 Enraptured Red, ένα σαγηνευτικό έντονο κόκκινο που φωτίζει το πρόσωπο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

3)201 Red Hot Raspberry, ένα υπέροχο παιχνιδιάρικο ροζ που ξέρει πως να τονίζει τα μεγάλα χείλη αλλά και να αναδεικνύει τα μικρά!

4) 330 Spice Things Up, ένα κομψό nude lipstick που προσφέρει ενυδάτωση με την ταυτόχρονη ανάδειξη της φυσικής απόχρωσης των χειλιών.

Η σειρά που απεικονίζονται στην παραπάνω φωτογραφία είναι 330(Spice Things Up), 201 (Red Hot Raspberry), 115 (Enraptured Red),240 Damson In Distress. 











Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου