Πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις πριν ξεκινήσεις δίαιτα!

Μπορεί το feeling του καλοκαιριού να μην έφυγε και η επιθυμία μας να περνάμε τις μέρες μας ακόμα όπως εκείνα τα σαββατοκύριακα του Αυγούστου να είναι απτόητη, όμως ο Σεπτέμβρης μπήκε και ήδη τελειώνει η δεύτερη βδομάδα του

( ξέρω ξέρω ορισμένοι θέλετε να ψεκάσετε με καροτέν στα μάτια ΧΕΧΕΧΕ ).
Εμπρός καλή μου θέληση,
Εμπρός καλό μου κορμί,
Εμπρός καλή μου δίαιτα...φωνάζει το μυαλό για να αποβάλλει σιγά σιγά όλα εκείνα τα παγωτά, σουβλάκια,καλαμαράκια,ποτά σε ξενύχτια, σφηνάκια κερασμένα και σάντουιτς επειδή καθόμασταν μέχρι αργά στην παραλία τα οποία άφησαν το σημάδι τους στο σώμα.
Καλές οι δίαιτες, καλό το καλλίγραμμο κορμί αλλά σαν αυθόρμητο και λιχούδικο καρκινάκι δεν μπορώ να ξεκινήσω δίαιτα χωρίς να γευτώ υπέροχες γεύσεις για τελευταία φορά.
μμμμμμμμμμ...δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου με ένα γεμάτο πραλίνα donut, μια κούπα γάλα και ένα υπέροχο χαμόγελο! Μη διστάσετε, θα το βρείτε παντού παντού παντού, μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει γευσιγνώστη άνθρωπο που να μπορεί να απαρνηθεί αυτή εκπληκτική ανακάλυψη που προσφέρει ασταμάτητα ευχαρίστηση στον ουρανίσκο! Αυτούς τους συντηρητικούς που απορρίπτουν αυτά τα "μικρά" που γλυκαίνουν τη ζωή τους αφήνω απ' έξω(χεχε)
 Εντάξει εντάξει, Σταμάτω τέτοια ώρα είναι κλειστά τα ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς δεν θέλω να ταλαιπωρώ κόσμο!

 
Είναι έρωτας θαρρώ οι πατάτες οι τηγανιτές, και αυτή η σως που βλέπουμε δίπλα, από τυρί τσένταρ, κάνει καλό συναγωνισμό! Όσοι δεν την έχετε δοκιμάσει, εμπρός αμοληθείτε, τα σουβλατζίδικα και fast food γνωρίζουν από βραδινές λιγούρες και κάνουν συντροφιά μέχρι αργά. Μη τη φοβηθείτε, ή θα τη λατρέψετε για την παράξενη γεύση της ή η εμπειρία σας θα είναι μοναδική!


Cookies? Oreo? Νομίζω το όνομα αυτών προφητικό! Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις για να περιγράψω την γεύση που αφήνουν! 


Ξέρω, ξέρω μόλις τελειώσατε την ανάγνωση ήδη τρέχετε να προλάβετε περίπτερα, σουβλατζίδικα και ζαχαροπλαστεία! Να θυμάστε μπορεί τα περιττά κιλά να βαραίνουν σώμα όμως οι πολλοί περιορισμοί βαραίνουν την ψυχή, γι' αυτό ας τηρήσουμε το αρχαίο ρητό <<Πάν μέτρον άριστον>> !




















Σχόλια