aromaesti elixir hippophae & olive, hand cream

Με το καλωσόρισμα θα ήθελα να παρουσιάσω μια εταιρία καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης που ανακάλυψα πριν λίγο καιρό βολτάροντας στην Αθήνα!! Το όνομα αυτής
aromaesti και ένα απο τα πράγματα που με τράβηξε ήταν τα 3 μότο που αναγράφονταν στις συσκευασίες της, nature, beauty and care. Πολύ σημαντικό να θυμόμαστε οτι η ομορφιά μας πηγάζει απο τη φύση και γι'αυτό πρέπει να την προσέχουμε!Επίσης η συγκεκριμένη εταιρία χρησιμοποιεί ως βάση στα προϊόντα της την ελιά, πράγμα που τα κάνει περισσότερο φιλικά προς την επιδερμίδα.

  Ας προχωρήσω όμως γιατί πραγματικά ανυπομονώ να σας συστήσω αυτή τη μοναδική κρέμα που όχι μόνο θα σας μεθά με το άρωμα της αλλά θα αφήνει μια βελούδινη απαλότητα στα χέρια σας με μια μικρή μόνο ποσότητα!! Ιδού λοιπόν η υπέροχη συσκευασία αυτής, σε ικανοποιητικό μέγεθος και καλή τιμή γι'αυτά που προσφέρει, 7 ευρώ μόνο!
Ελπίζω να τη δοκιμάσετε και να μείνετε τόσο ευχαριστημένες όσο εγώ! Συνιστάτε για τις κρύες μέρες του χειμώνα χωρίς περιορισμούς στη χρήση!!!

Σχόλια

  1. Καλημέρα και καλή αρχη!!
    Θα συμφωνίσω απολυτα και ως προς το "να θυμόμαστε οτι η ομορφιά μας πηγάζει απο τη φύση και γι'αυτό πρέπει να την προσέχουμε" και ως προς το πόσο ευεργετική είναι η ελία σα συστατικό στα καλλυντικά. Μάλιστα κάπου εχώ βρει ένα βιολογικό αντιλιακό με αλόη και ελία που σκοπεύω να δοκιμάσω θα τσεκάρω όνομα και θα επιστρεψω... χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου